Bursa’nın lezzetler yarışıyor

Yıldırım Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Bursa’nın Lezzetleri Yemek Yarışması’nda bu yıl da hünerli eller en iyi lezzeti yakalamak için yarışacak.Yıldırımlılar, Bursa’ya mahsus tatlar olan cevizli lokum, cantık ve kelem...

Bursa’nın lezzetler yarışıyor

Yıldırım Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen Bursa’nın Lezzetleri Yemek Yarışması’nda bu yıl da hünerli eller en iyi lezzeti yakalamak için yarışacak.

Yıldırımlılar, Bursa’ya mahsus tatlar olan cevizli lokum, cantık ve kelem sarması ile tatlılardan helva, kestane şekeri, Kemalpaşa tatlısı ve pekmezli ayva tatlısının en lezzetlisini yapmak için hünerlerini sergileyecek. Yarışmaya katılanlar Barış Manço Kültür Merkezi ve www.yildirim.bel.tr adresi üzerinden 11 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek. 17 Şubat’ta Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenecek yarışmada dereye girenleri ise ödüller ve sürpriz hediyeler bekliyor. Yarışmacıların hünerlerini sergileyeceği ve Bursa’ya özgü olan bu tatların görücüye çıkacağı yarışmada dünyaca ünlü şef Ömür Akkor da söyleşi düzenleyecek. Aynı zamanda yarışma jürisinde yer alacak Ömür Akkor, yarışmada kazanan lezzetleri belirleyecek.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160