Çanakkale kontrol noktalarında korona virüs denetimi

ÇANAKKALE’NİN AYVACIK İLÇESİNE BAĞLI KÜÇÜKKUYU BELDESİNDE, BALIKESİR İL SINIRINDA OLUŞTURULAN KONTROL NOKTASINDA JANDARMA,POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ 24 SAAT NÖBET TUTUYOR. İL GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINDA SÜRÜCÜ VE YOLCULARIN ATEŞ ÖLÇERLE KONTROLLERİ YAPILIRKEN, SEYAHAT İZİN BELGELERİ DE KONTROL EDİLİYOR.

Çanakkale kontrol noktalarında korona virüs denetimi

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde, Balıkesir il sınırında oluşturulan kontrol noktasında jandarma,polis ve sağlık ekipleri 24 saat nöbet tutuyor. İl giriş ve çıkışlarında sürücü ve yolcuların ateş ölçerle kontrolleri yapılırken, seyahat izin belgeleri de kontrol ediliyor.

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çanakkale- Balıkesir il sınırı girişinde oluşturduğu kontrol noktasında Çanakkale’ye giriş yapan vatandaşların ateş ölçerle kontrolleri yapılırken, seyahat izin belgeleri de kontrol ediliyor.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesi Mıhlı mevkiindeki kontrol noktasında bulunan bir sağlık personeli sürücülerin ateşini ölçerken, jandarma ekipleri de araçların izin belgelerini ve şüpheli görülen şahısların kimlik sorgulamalarını yapmaya devam ediyor.

Trafik polisleri de sosyal mesafe kurallarına uyarak araç kontrollerini gerçekleştiriyor.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER