Canbey'den Anneler Günü Mesajı

Canbey'den Anneler Günü Mesajı

AK Parti Balıkesir Milletvekili, Genel Başkanvekili Yardımcısı Dr. Mustafa Canbey, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında “Şefkatin, merhametin, fedakarlığın sembolü olan; koşulsuz sevgiyle evlatlarını koruyan, kollayan ve büyüten; vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştiren annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.” diyen Milletvekili Mustafa Canbey, “Annelerimiz sabır, müsamaha ve sevgi dolu yürekleriyle, toplumsal yaşamın çekirdeği olan ailenin temellerini sağlamlaştırır. Sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı, paylaşmayı ve hoşgörüyü bizlere öğreten annelerimiz, ülkemizde mutluluğu ve huzuru tesis etmede en büyük gücümüzdür.” dedi.

“Bizler, cennetin annelerin ayakları altına serildiğine inanan, anneleri baş tacı kabul eden, ana gibi yar olmaz diyen, anneliği dünyanın en müstesna mertebesi olarak gören bir kültürün temsilcileriyiz.” diyerek; annelerimizin mutlu olması, yüzlerinin gülmesi, hayat şartlarının daha da iyileştirilmesi için kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Mustafa Canbey, sözlerine şu şekilde son verdi: “Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti annelerimiz olmak üzere, muhterem annemin, kıymetli eşimin ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.”

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2021, 22:41
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER