CV Tasarım Yarışmasında ilk üç derece İstanbul’un

Türkiye’nin ilk ve tek CV tasarım yarışması olan ’CV Tasarım Yarışması Türkiye 2017’de İstanbul’dan Yasin Işık birinci, Murat Yazar ikinci ve Songül Durmaz üçüncü oldu.Yarışmaya olan ilginin her geçen yıl giderek arttığını...

CV Tasarım Yarışmasında ilk üç derece İstanbul’un

Türkiye’nin ilk ve tek CV tasarım yarışması olan ’CV Tasarım Yarışması Türkiye 2017’de İstanbul’dan Yasin Işık birinci, Murat Yazar ikinci ve Songül Durmaz üçüncü oldu.

Yarışmaya olan ilginin her geçen yıl giderek arttığını söyleyen Solis Proje Fabrikası yöneticisi ve yarışma direktörü Ahmet Veli Olgundeniz, gençleri farklı fikirler üretmeye teşvik etmek amacıyla yola çıktıkları yarışmaya bu yıl Türkiye genelinden 386 başvurunun yapıldığını belirtti. İş dünyasının lider isimlerinin yer aldığı jürinin işinin bu yıl önceki yıllara göre biraz daha zor olduğunu söyleyen Olgundeniz, CV’lerinin kalitesinin giderek arttığına işaret etti. Bemar Kariyer Okulu, British Town Dil Okulları’nın ana sponsorluğunda Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) ve Medical Park İzmir Hastanesinin destekleriyle gerçekleşen yarışmada dereceye girenler çeşitli eğitim programları kazanmış oldu. Yarışmanın jüri başkanlığını yapan Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED) Başkanı Temel Aycan Şen de yarışma esnasında gençlerin özgün fikirler geliştirdiğini görmenin kendilerine umut verdiğini belirterek değişimin önemini vurguladı.

Yarışmada birinci olana 3 bin 500 TL değerinde 6 aylık iki kur İngilizce eğitimi ve iki Bemar Online eğitim paketi; ikinci olana 2 bin 500 TL değerinde 3 aylık bir kur İngilizce eğitimi ve bir Bemar Online eğitim paketi; üçüncü olana ise bin 500 TL değerinde 1 yıllık konuşma kulübü üyeliği verildi. Dereceye girenler jüri üyeleriyle akşam yemeğinde buluşacak.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER