Demokrat Grup’tan katılımcı yönetim vurgusu

Harita ve Kadasto Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimine önümüzdeki pazar günü gerçekleştirilecek 16’ncı dönem seçimlerine Ali Ekber Gül liderliğinde talip olan Demokrat Grup, birlik beraberlik ve çözüm odaklı bir yönetim vurgusu...

Demokrat Grup’tan katılımcı yönetim vurgusu

Harita ve Kadasto Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimine önümüzdeki pazar günü gerçekleştirilecek 16’ncı dönem seçimlerine Ali Ekber Gül liderliğinde talip olan Demokrat Grup, birlik beraberlik ve çözüm odaklı bir yönetim vurgusu yaptı.

Harita ve kadastro mühendisleri olarak ülke ve toplum adına, önemli ve özverili bir hizmet verdiklerini söyleyen Ali Ekber Gül, seçim öncesi üyeleri ziyaret ederek sorunlarını dinlediklerini ifade etti. Seçim kapsamında Muğla, Aydın, Uşak, Denizli, İzmir, Manisa illerini gezdiklerini dile getiren Gül, “Yaklaşık 400 üyemizle birebir görüşme imkanımız oldu. Yaptığımız ziyaretlerde üyeler, Odamızın sorunlara sahip çıkan ve üyelerin yanında yer alan bir yapıya sahip olmak istediklerini dile getirdi. Bir çatı kuruluş olarak katılımcı demokrasi anlayışıyla sorunların tespiti ve çözümü için gerekli çalışmaları yapacağız. Üyelerimizin yanında olacağız. Diğer kurum ve kuruluşlarla da irtibat halinde olup sorunların çözümü noktasında köprü görevi göreceğiz. Üyelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını tespit edip onları gerekli noktalarda temsil edeceğiz. Bölge temsilciliklerinin aktif hale getirilmesi konusunda koordinasyon çalışmalarını da yürüteceğiz. Haksız rekabete yol açan uygulamaların da önüne geçeceğiz” diye konuştu.

"Deneyimli bir ekip"

Yeni yönetime deneyimli isimlerden oluşan bir ekiple talip olduklarını kaydeden Ali Ekber Gül, şöyle devam etti: “Bizler Demokrat Grup olarak, dışlayan ayrıştıran değil tam tersine bütünleştiren ve aynı hedef doğrultusunda birleştiren bir anlayışın temsilcileri olacağız. Bunun için dinamik, liyakatlı, deneyimli ve genç bir yönetim kurulu ekibi kurduk. Biz buraya gönüllülük esasıyla geldik hiçbir makam beklentimiz yok. Bizim için önemli olan mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sıkıntılarına çözüm bulabilmek. Bir güç birliği anlayışıyla yıllardır kemikleşmiş sıkıntıların üstesinden gelebilmek."

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160