Ebu İshak Muhtarlığı’na yeni bina

Osmangazi Belediyesi, Ebu İshak Mahallesi’ne yeni muhtarlık binası inşa ediyor.Bugüne kadar ilçedeki birçok mahalleye yeni muhtarlık binası kazandıran Osmangazi Belediyesi, Ebu İshak Mahallesi’ne de yeni ve modern bir muhtarlık binası yapmak...

Ebu İshak Muhtarlığı’na yeni bina

Osmangazi Belediyesi, Ebu İshak Mahallesi’ne yeni muhtarlık binası inşa ediyor.

Bugüne kadar ilçedeki birçok mahalleye yeni muhtarlık binası kazandıran Osmangazi Belediyesi, Ebu İshak Mahallesi’ne de yeni ve modern bir muhtarlık binası yapmak için çalışmalara başladı. Toplam 115 metrekarelik alan üzerine tek kat olarak inşa edilen binada muhtarlık odası, mutfak ve tuvalet yer alacak. Mahallenin tarihi dokusuna uygun, Osmanlı mimarisinden esinlenerek tasarlanan binanın çevresi yeşil alan olarak düzenlenecek. Muhtarlık binasının etrafında ahşap oturma grupları yer alacak. Binanın kaba inşaatı tamamlanarak, sıva ve diğer ince işçiliklerine başlandı. Binanın 3 ay zarfında hizmete açılması hedefleniyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Muhtarlar, bizlerin mahallelerdeki temsilcileri. Kendileri, vatandaşın meselelerini bize iletirken, çözüm noktasında da bizlere yardımcı oluyorlar. Dolayısıyla muhtarlarımız bizlerin en önemli çalışma arkadaşları. Muhtarlarımızın çalışma şartlarını iyileştirmek bizim için de son derece önemli. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu konuda çok hassas davrandık. Hizmet binası olmayan muhtarlarımızın tamamına hizmet binası kazandırdık. Ebu İshak Mahallesi’ne de yeni bir muhtarlık binası kazandırıyoruz” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER