Edremit Kahveciler Gazinocular ve Otelciler Odası’ndan açıklama

Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Edremit Kahveciler Gazinocular ve Otelciler Odası yönetimi, 643 üyesine çağrıda bulundu.

Edremit Kahveciler Gazinocular ve Otelciler Odası’ndan açıklama

Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Edremit Kahveciler Gazinocular ve Otelciler Odası yönetimi, 643 üyesine çağrıda bulundu.

İlçenin en köklü meslek odaları arasında yer alan Kahveciler Gazinocular ve Otelciler Odası, 2018 yılının ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Oda Başkanı Mustafa Aydoğan ve yönetim kurulu üyeleri, 643 üye esnafa genel kurul toplantısında bir araya gelme çağrısında bulundu. 9 Ocak günü Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan olağan genel kurul toplantısı öncesinde değerlendirmelerde bulunan oda yönetimi, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydoğan, “Tüm üyelerimizin ve halkımızın yeni yılını kutlar, sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı geçmesini dilerim. Odamız, kamu kuruluşu bir meslek odası olduğundan, 5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Kanunu’na göre, odamızın genel kurul toplantısı, 9 Ocak Salı günü Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde saat 13.00’te yapılacaktır. Genel kurulumuza, kahveciler, kıraathaneciler, barlar, restoranlar, kafeler, kafeteryalar, internet kafeler, otel, motel ve pansiyoncu üyelerimizin tamamının katılmasını istiyoruz. Odamız üyelerinin sorunlarını çözmek, hak ve menfaatlerini savunmak, resmi platformda temsil etmek bizlerin göreviydi ve bu sorumluluk bilinciyle bu günlere geldik. Üyelerimize layık bir yönetim olmaya özen gösterdik. Bu toplantıya katılım sağlamak ta, üyelerimizin görevi niteliğindedir. Odamıza kayıtlı her üyenin seçme ve seçilme hakkı, demokrasimizin gereğidir. Bunun için, tüm üyelerimizin mutlaka katılım göstermelerini, bizleri onurlandırmalarını rica etmekteyiz” dedi.

Odanın yönetim kurulu üyeleri Mustafa Avcu, Davut Baydemir ve Refik Top ise, “4 yıldır yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte, üyelerimiz ile sürekli temas içinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Birlikteliğimiz süresince üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda kararlar alıp uyguladık. Önümüzde genel kurul toplantımız var ve tüm üyelerimizin katılımıyla güzel bir toplantı geçirmeyi temenni etmekteyiz. Odamız geniş bir meslek kitlesine hitap etmektedir ve bu bilinçle hareket ederek faydalı işlere imza attığımıza inanmaktayız. Tüm üyelerimizi genel kurul toplantımıza katılmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 16:57
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160