Edremit Kahveciler Odası’nda başkan güven tazeledi

643 üyeli Edremit Kahveciler Gazinocular ve Otelciler Meslek Odası, 4 yılda bir gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısını yenilerken, yapılan seçimde, mevcut başkan Mustafa Aydoğan yeniden başlan seçildi.İlçenin köklü meslek odaları...

Edremit Kahveciler Odası’nda başkan güven tazeledi

643 üyeli Edremit Kahveciler Gazinocular ve Otelciler Meslek Odası, 4 yılda bir gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısını yenilerken, yapılan seçimde, mevcut başkan Mustafa Aydoğan yeniden başlan seçildi.

İlçenin köklü meslek odaları arasında olan Edremit Kahveciler Gazinocular ve Otelciler Meslek Odası, Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirdi. Oluşturulan divan kurulu nezaretinde gündem maddeleri okundu ve karara bağlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan toplantıda mevcut başkan Mustafa Aydoğan 4 yıl içinde yaptıkları çalışmalar hakkında anlatımlar yaptı. Üyelerinin menfaatleri doğrultusunda faydalı çalışmalara imza attıklarını vurgulayan Aydoğan, ruhsatsız kaçak iş yerleri ile ilgili sitemlerini dile getirdi. Görüşülen gündem maddeleri tamamlandı ve yeni yönetim kurulu ve başkanlık seçimi yapıldı. Seçime, 643 üyeden 167 üye katılarak oy kullandı.

Mevcut başkan Mustafa Aydoğan ve yönetim kuruluna rakip olarak, Mahmut Erkan ve yönetim listesi çıktı. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı idaresinde kurulan sandıktan, Mahmut Erkan için 14 oy çıkarken, Mustafa Aydoğan için ise 153 oy aldı. Üyelerinin güvenini tazeleyerek göreve devam eden Aydoğan, tüm katılımcılara, misafir oda başkanlarına ve üyelerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 15:01
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER