Gülfer Kuzu Dualarla anıldı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’nun 6 yıl önce hayatını kaybeden eşi Gülfer Kuzu, dualarla anıldı.Çarşı Camii’nde okutulan Mevlit-i Şerif ve kılınan namaz sonrası katılımcılara yemek ikramı...

Gülfer Kuzu Dualarla anıldı

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’nun 6 yıl önce hayatını kaybeden eşi Gülfer Kuzu, dualarla anıldı.

Çarşı Camii’nde okutulan Mevlit-i Şerif ve kılınan namaz sonrası katılımcılara yemek ikramı yapıldı. Mevlit-i Şerife başta Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ünsal Dirlik, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, MHP Çan İlçe Başkanı Fevzi Karakaya, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı. Başkan Kuzu, "Rahmetli eşim Gülfer Kuzu’nun sene-i devriyeleri için yapmış olduğumuz hayrı Rabbim kabul etsin. Mekanı cennet olsun, Rabbim geride kalan kızımıza da güzel ve hayırlı bir ömür versin İnşallah. Bugün duamıza ortak olan tüm dostlarımdan Allah razı olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 05:10
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER