Hayata güzellik katan kadınların estetiği objektiflerle hayat buldu

AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı bir faaliyete imza attı.AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı, ‘Kadın’ temalı bir fotoğraf sergisi açtı. Amatör fotoğrafçılar tarafından çekilen hayatın...

Hayata güzellik katan kadınların estetiği objektiflerle hayat buldu

AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı bir faaliyete imza attı.

AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı, ‘Kadın’ temalı bir fotoğraf sergisi açtı. Amatör fotoğrafçılar tarafından çekilen hayatın her anındaki, her kesimden kadınların birbirinden güzel fotoğraflarından oluşan sergi bugün akşama kadar Tayyare Kültür Merkezi fuaye alanında gösterime açık olarak kalacak. Sergiyi ziyaret edenlerin oylamaları sonucunda aynı zamanda en güzel fotoğraf belirlenip, birinci gelen fotoğrafçıya ödül takdim edilecek.

Programa AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, il ana kademe, il ve ilçe kadın kolları yöneticileri ile vatandaşlar iştirak etti. Kapıcıoğlu, kadınların fedakâr yapıları ile hayatın her alanına sevgi ve güzellik kattıklarını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da toplumsal hayatta kadının önemine vurgu yaparak, kadınların gelecek nesilleri ilmek ilmek ördüğünü vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ise kadınlara verilen değerin bir güne sığdırılamayacağını belirtti. Başkan Salman, şunları söyledi:

"Fedakârlığı, sevecenliği, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınlarımızı, ekonomik faaliyetler başta olmak üzere hayatın her alanında etkin bir şekilde görmek sevindiricidir. Günümüzde kadınlar her alanda söz sahibidir ve başarılarını iş hayatında da göstermektedirler. Kadınlarımıza ne kadar çok fırsat sunabilir, pozitif ayrımcılığı en iyi şekilde uygulayabilirsek, millet olarak o oranda güç kazanırız. Kadınlara yönelik ayrımcı, dışlayıcı ve şiddet içeren uygulamalar sona erdirilebildiğinde, geleceğe daha da güvenle bakabiliriz. Çok şükür iktidarlarımız dönemlerinde bu konuda çok önemli adımlar atıldı ve atılmaya da devam ediliyor. Kadınlarımız için ne yapsak az, hep birlikte daha iyi imkanlar sağlayabilme için çalışıyoruz ve çalışacağız.”

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160