Kampüsün “gümüş aşçıları”

Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü’nün liseli aşçıları, Bursa ve İzmir’deki yarışmalarda deneyimli gurme ve şeflerden oluşan jürinin fikir birliğiyle, madalyaları sildi süpürdü. İki yarışmada da gümüş madalyaya uzanan liseli...

Kampüsün “gümüş aşçıları”

Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü’nün liseli aşçıları, Bursa ve İzmir’deki yarışmalarda deneyimli gurme ve şeflerden oluşan jürinin fikir birliğiyle, madalyaları sildi süpürdü. İki yarışmada da gümüş madalyaya uzanan liseli aşçılar, bireysel kategoride de dört ayrı dalda bronz madalyaya sahip oldu.

Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Gastronomi, Kültür ve Turizm Federasyonu ile Bursa Gastronomi Derneği işbirliğinde Bursa’daki 1. BUGAD Kestaneli Lezzetler Ulusal Yemek Yarışmasında, lise düzeyinde Yılın En İyi Okulu, yemek kategorisinde ve İzmir Travel Turkey Fuarında en iyi lise ekibi kategorisinde gümüş madalyaları topladı. Öğrenciler, aynı fuarda bireysel ana yemek kategorisinde 4 ayrı bronz madalya aldı.

Bursa’daki yarışmada 20 okul arasından Türkiye İkincisi olan Nevvar Salih Kampüsü’nün “Gümüş Aşçıları”, İzmir’in gururu oldu. Öğretmenleri Müjgan Bayram ve Ayşegül Başman Şahin eşliğinde katıldıkları yarışmada ulusal ve uluslararası katılımlı jüriye sunuş yapan öğrenciler Gürsel Tırpan, Mehmet Ali Kaymak, Türker Bozatlı, Enes Güven Ferhat Demir gümüş madalyanın sahibi oldu.

Yaşadıkları mutluluğu, Nevvar Salih İşgören Vakfı ile paylaşan öğrenciler, müdür yardımcısı Gülcan Başmanünal ve öğretmenleriyle birlikte vakıf genel sekreteri Mahir Dinç’i ziyaret etti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER