MaviBahçe’ye en başarılı AVM Etkinliği ödülü

Eğlence ve etkinlik oscarı olarak kabul edilen “Shining Star Awards’ 2018 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri sahiplerini buldu. 15 kategoride 116 adayın katıldığı yarışmada MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi ‘En Başarılı...

MaviBahçe’ye en başarılı AVM Etkinliği ödülü

Eğlence ve etkinlik oscarı olarak kabul edilen “Shining Star Awards’ 2018 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri sahiplerini buldu. 15 kategoride 116 adayın katıldığı yarışmada MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi ‘En Başarılı AVM Etkinliği’ ödülüne layık görüldü.

Eğlence, etkinlik ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla Bu yıl 5.si düzenlenen “Shining Star Awards’ 18 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” geçtiğimiz günlerde İstanbul’da düzenlendi. Yarışmaya 15 kategoride 116 aday katıldı.

Salsa Kupası ödül getirdi

Belediyeler, Alışveriş ve Yaşam Merkezleri, oteller, üniversite ve organizatörler başvurduğu yarışmanın gala gecesi “İstanbul Akvaryum, Aqua Florya ve Crowne Plaza Florya” sponsorluğunda Crowne Plaza Florya’da gerçekleşti. Suat Güzey ve Ece Pirim’in sunumuyla gerçekleşen gecede dereceye girenler ödüllerini alırken canlı müzik dinletisi ve sürpriz gösteriler yapıldı. 15 kategoride gerçekleşen ödül töreninde 22 proje ödüllendirildi. Projeler jüri üyeleri tarafından tek tek ve toplu olarak değerlendirilerek sonuçlandı. Farklı ve ses getiren etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir Salsa Kupası etkinliği ile ‘En Başarılı AVM Etkinliği’ ödülüne layık görüldü. MaviBahçe geçtiğimiz yılda, Gökyüzünde Ziyafet ile, perakendenin Oscar’ı kabul edilen Solal Pazarlama ödülünün yanı sıra üç ayrı uluslar arası platformdan 18 tane daha ödül almaya hak kazanmıştı.

Shining Star Awards, önemli bir ihtiyaca dönüşen eğlence ve dinlence alanlarına yönelik farkındalık ve gündem oluşturmak bu sayede sektörün gelişimine katkı sağlayarak sektörün daha nitelikli ürün ve hizmetler sunarak toplumsal, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha fazla değer yaratmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenmektedir.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160