Miniklerden can dostlarına sıcak yuva

Bursa’da, anaokulu öğrencileri, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ndeki sokak hayvanları için yuvalar yaptı.Yaşları 4 ile 5 arasında değişen anaokulu öğrencileri, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarına...

Miniklerden can dostlarına sıcak yuva

Bursa’da, anaokulu öğrencileri, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ndeki sokak hayvanları için yuvalar yaptı.

Yaşları 4 ile 5 arasında değişen anaokulu öğrencileri, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarına sıcak bir yuva imkanı sunmak için öğretmenleri ve aileleriyle birlikte kedi ve köpek yuvaları yaptı. Plastik ve karton gibi materyalleri kullanarak can dostları için birbirinden güzel yuvalar yapan minikler, el emeği ile yaptıkları yuvaları Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dilek Yosun’a teslim etti. Yosun, miniklere Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Veteriner Hekim Kadir Özdemir, minik öğrencilere, hayvanlara çok iyi davranmaları ve hayvan bakmak istiyorlarsa mutlaka pet-shop yerine barınaklardan sahiplenmelerini söyledi.

Veteriner Hekim Özdemir, daha sonra “Arya” isimli Labrador cinsi köpeği, ilk köpek korkusu olanlardan başlayarak dokunup sevmelerine izin verdi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160