Mudanya’nın eski evleri tablo oldu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde çeşitli okullarda görev yapan ve son olarak 12 Eylül İlköğretim Okulu’ndan emekli olan resim öğretmeni Selma Çelebioğlu, kişisel ilk resim sergisini Tahir Paşa Konağı’nda açtı.Suluboya tekniğiyle yaptığı...

Mudanya’nın eski evleri tablo oldu

Bursa’nın Mudanya ilçesinde çeşitli okullarda görev yapan ve son olarak 12 Eylül İlköğretim Okulu’ndan emekli olan resim öğretmeni Selma Çelebioğlu, kişisel ilk resim sergisini Tahir Paşa Konağı’nda açtı.

Suluboya tekniğiyle yaptığı 55 eserini "Sihirli Renkler" adını verdiği sergiyle görücüye çıkaran Selma Çelebioğlu’nun sergisinin açılışına Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Dursun, Jandarma Komutanı Samet Ali Kılıçoğlu, Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ile sanatseverler katıldı. Emeklilik sonrasında resim çalışmalarına ağırlık veren ve daha çok karma sergilere katılan Selma Çelebioğlu, ilk kez tek başına açtığı sergide eserlerini Mudanyalılarla paylaşmak istediğini söyledi. Konularını daha çok şehir, insan, hayvan ve doğa olarak seçtiğini belirten Çelebioğlu’nun eserlerini inceleyen davetliler, çalışmalarından dolayı kendisini tebrik etti.

Serginin ay sonuna kadar Tahir Paşa Konağı’nda ziyarete açık kalacağı öğrenildi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER