Olgun gençler hünerlerini sergiledi

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Kasım ayında kapılarını açan Olgun Gençlik Merkezi, meyvelerini vermeye başladı.55 yaş üstü 11 kursiyerin kısa zamanda yaptığı yağlı boya, sulu boya ve...

Olgun gençler hünerlerini sergiledi

Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Kasım ayında kapılarını açan Olgun Gençlik Merkezi, meyvelerini vermeye başladı.

55 yaş üstü 11 kursiyerin kısa zamanda yaptığı yağlı boya, sulu boya ve desen çalışmaları, Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Sergi açılışında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Olgun Gençlik Merkezi’nin büyük ilgi gördüğünü ve kısa zamanda yaklaşık 800 üyeye ulaştığını belirtti. İkinci bir merkezi Beşevler Bölgesi’nde hayata geçirmeyi planladıklarını kaydeden Bozbey, “Biz hünerlerimizi ve değerlerimizi sonradan ortaya çıkartabilen bir toplumuz. Olgun Gençlik Merkezi, hünerleri ortaya çıkartmak, boş vakitlerimizi şekilde değerlendirmek için açılan bir yer. Kısa zamanda çok büyük ilgi gördü. Şimdi yeni bir merkez açmak için Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’müz hazırlık aşamasında. Burada kursiyerlerimiz hünerlerini sergiledi. Kısa zamanda böyle güzel çalışmalara imza atan eser sahiplerini ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Bozbey ve Seden Bozbey kursiyerlere teşekkür belgelerini verdikten sonra, sergi açılışını gerçekleştirdi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160