Sağlıkçılardan Mehmetçik’e dua

İzmir’de görevli sağlıkçılar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için dua etti.Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde bir araya gelen Türk...

Sağlıkçılardan Mehmetçik’e dua

İzmir’de görevli sağlıkçılar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatına katılan askerler için dua etti.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde bir araya gelen Türk Sağlık-Sen üyesi bir grup sağlıkçılar, Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiklerimize dua etti.

Türkiye’yi terörle diz çöktürmeye çalışanların her gün yeni bir oyun planladığını anlatan Türk Sağlık-Sen İzmir Üniversiteler Şube Başkanı Yasemin Zengin, Türk ordusunun kirli oyunları bozmak, terörün ve teröristin yuvalandığı yerde başını ezmek için Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı düzenlediğini vurgulayarak, “Haklı ve meşru bu operasyona destek vermek Türk milletinin her ferdinin bugün üzerine düşen görevdir. Türkiye teröristlere operasyon yapınca akıllarına barış gelen vatan hainlerine karşı da bu bizim açık bir cevabımız olacaktır. Allah şanlı Türk ordusunu muzaffer kılsın, vatan için gaza edenleri korusun” dedi.

Zengin, Türk Sağlık-Sen olarak ekmek kavgalarının önüne Türkiye sevdalarını koyanlar olarak her zaman ve her şartta milletin ve devletin yanında olduklarını vurguladı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER