Taksicilerden Afrin operasyonuna destek

Bursa’da, Millet Taksi Durağı’nda çalışan 8 araç sahibi ve çalışan şoförler, bir günlük hasılatlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak.Yıldırım’a bağlı Millet Mahallesi’ndeki taksiciler, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’na...

Taksicilerden Afrin operasyonuna destek

Bursa’da, Millet Taksi Durağı’nda çalışan 8 araç sahibi ve çalışan şoförler, bir günlük hasılatlarını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak.

Yıldırım’a bağlı Millet Mahallesi’ndeki taksiciler, Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için anlamlı bir kampanya başlattı. Duraktaki 8 araç sahibi ve şoförler, otomobillerine Türk bayrağı astı. Ayrıca şoförler, araçlarının camına, ‘Bugünkü kazancımız Türk Silahlı Kuvvetleri şehit ailelerine bağışlanacaktır’ yazısı astı. Araç sahipleri ve şoförler, bir günlük hasılat ve yevmiyelerini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacak.

Fevzi Şar, “Taksiciler olarak önderlik yapmak istedik. Şehit ailelerine katkımız olsun istiyoruz” dedi.

Millet Taksi Durağı Başkanı Erdoğan Güven, “Ordumuz doğuda Afrin’e giriyor. Bizim de onlara katkımız olsun istedik. Duraktaki bütün çalışanlarımız bugün Mehmetçik Vakfı’na çalışıyor. Durakta 8 aracımız var” diye konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160