Terminal kiralarına zam haberine yalanlama

Bursa’da şehirlerarası otobüs terminalinde dükkan kiralarına zam yapıldığı haberleri yalanlandı.Otogarı dükkanlarının kiralarına zam geldiği haberleri üzerine basın açıklaması yapan Bursa Otogar Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma...

Terminal kiralarına zam haberine yalanlama

Bursa’da şehirlerarası otobüs terminalinde dükkan kiralarına zam yapıldığı haberleri yalanlandı.

Otogarı dükkanlarının kiralarına zam geldiği haberleri üzerine basın açıklaması yapan Bursa Otogar Esnaf ve Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Ataş, "Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 19.12.2017 tarihinde terminal esnafı olarak bizlerle yaptığı istişare toplantısında, 2018 yılında kira zammı yapılmayacağını net bir şekilde ifade etmiştir. Başkanımızın bu beyanı sonrasında kiralarımıza herhangi bir zam uygulaması yapılmamıştır. Yüzde 16.5 oranında yapıldığı iddiası tamamen asılsızdır. Ayrıca belirtmek isteriz ki, BURULAŞ tarafından esnafımıza gönderilen Ocak 2018 dönemine ait kira faturalarında herhangi bir zam olmadığı da tüm esnafımız tarafından teyit edilmiştir. Bu haberin tamamen asılsız ve yalan olduğunu bütün kamuoyunun bilmesini isteriz" dedi.

Ataş, "Ayrıca son zamanlarda terminal esnafı olarak gerek Başkan Aktaş, gerekse BURULAŞ genel müdürümüzle çok iyi bir süreç içerisindeyiz. Karşılıklı görüşmeler oluyor. Terminalin meseleleriyle ciddi manada ilgileniyorlar. Böyle bir zamanda bir haber sitesinde belediyemizi karalayan, esnafı karalayan bir haber bizi derinden yaralamıştır. Kamuoyunun bilmesini isteriz ki, biz her hâlükârda bu memlekette kim güzel bir şey yapıyorsa onun yanında olacağız. Bizi kalkıp farklı yerlere kimsenin koymasına izin vermeyeceğiz. Bursa’da yaşanan yönetim değişikliği ve yeni yönetimle esnafımız bir araya gelmiş, görüşmeler yapılmış, olumlu neticeler alınmıştır. Ama biz görüyoruz ki, bu iyi neticeler birileri tarafından farklı yanlış anlaşılıyor, birilerini rahatsız ediyor" diye konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER