TÜRK İŞ KADINI TSL İNVESTMENT BANK’IN %50 HİSSESİNİ SATIN ALDI

TÜRK İŞ KADINI TSL İNVESTMENT BANK’IN %50 HİSSESİNİ SATIN ALDI

-Dünyanın en değerli altın ve pırlanta madenlerine sahip olan TSL İNVESTMENT BANK ‘a ortak olan İMA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Derya Bağcı dört yıldır büyük özveri ve emeklerle yaptığı çalışmalarının ardından  kurulan bankanın %50 hissesini satın alarak sözleşmeyi imzaladığını duyurdu. 

Şu an da sadece Batı Afrika Ülkesi Sierra Leone’de bulunan yatırım bankası TSL İNVESTMENT BANK müşterilerine daha fazla girişim ve risk sermayesi olanağı yaratacaklarını belirten Bağcı , “ Müşterilerimizin tüm ihtiyaçları için kapsamlı çözümler sunan ve onları hedeflerine ulaştıran küresel bir portföy yönetim bankası olmak en önemli hedefimiz”dedi.

Türkiye ve Sierra Leone işbirliği ile kurulan banka “yatırım bankacılığı“ olarak hizmet verecek ve aynı zamanda Türkiye’de şubeleşerek faaliyet gösterecektir.

 

'KÜRESEL PORTFÖY ŞİRKETİ OLACAĞIZ'

Bankanın kurulmasının ardından  TSL İNVESTMENT BANK’ın %50 hissedarı olan Derya Bağcı ve diğer %50 hissedarı Dr. Edward Alex Olubode ve imza protokolünde bulunan Sierra Leone heyetinde bulunan Sierra Leone Savunma Bakanı Ramking Simith ,Savunma Bakanı Yardımcısı  Alpha Aldhonso Yarjah , Büyükelçi Senesie Jannie Tarahially, 365 Prosper Contracting (Canada) Yönetim Kurulu Başkanı Senad Serifovic ve Starlife Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kara ile bu önemli adımı atmış oldular. Her iki ülkenin de en önemli temennisi Küresel Portföy Şirketi olmak. Sadece Türkiye ve Batı Afrika ülkeleri ile sınırlı kalmayıp dünyaya açılmayı hedeflemektedir.  Türk iş kadını Derya Bağcı yaptığı değerlendirmede , yeni dönemde yatırımcılarına hedefleri doğrultusunda en iyi ve en kapsamlı olanakları ve çözümleri sağlayarak küresel anlamda da bir yatırım bankası oluşturmayı hedeflediklerini vurguladı.

  

“DAHA FAZLA GİRİŞİM VE RİSK SERMAYESİ OLUŞTURMAK”

 

Dünyanın en değerli altın ve pırlanta madenlerine sahip olan TSL İNVESTMENT BANK’ın kurulmasının dört yıllık bir çalışmanın ardından gerçekleştiğini belirten Derya Bağcı hedeflerini ve yapacağı çalışmalara değinirken önceliğinin ; “Çoklu varlık sınıflarına erişim sunan küresel finans piyasaları üzerindeki yatırımlara odaklanırken , aynı zamanda müşterilerimiz için daha fazla girişim ve risk sermayesi çözümleri de sunacağız. Bu çözümler müşterilerimizin şirketlerini de kapsayacak. Müşterilerimize etkin “özel yatırım bankacılığı” hizmeti sunacağız” dedi.

(Emre Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER