Türkiye’nin sakinleri dünya turizmcileri ile buluşuyor

11-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen 36. BIT Milano Turizm Fuarı’nda "Cittaslow Türkiye" standıyla Türkiye’nin sakin şehirleri dünyaya tanıtılıyor.Dünyanın en önemli uluslararası turizm fuarlarından biri olan BIT - Uluslararası...

Türkiye’nin sakinleri dünya turizmcileri ile buluşuyor

11-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen 36. BIT Milano Turizm Fuarı’nda "Cittaslow Türkiye" standıyla Türkiye’nin sakin şehirleri dünyaya tanıtılıyor.

Dünyanın en önemli uluslararası turizm fuarlarından biri olan BIT - Uluslararası Turizm Fuarı, İtalya’nın Milano kentinde kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuara birçok farklı ülkenin tur operatörleriyle beraber Türkiye’nin sakin şehirleri de katılıyor.

Türkiye’nin Cittaslow başkenti Seferihisar ve 13 cittaslow şehir olan Gökçeada, Yenipazar, Yalvaç, Taraklı, Halfeti, Uzundere, Akyaka, Vize, Perşembe, Şavşat, Göynük, Gerze ve Eğirdir belediyeleri temsilcileri fuarda yer alarak, Cittaslow Türkiye çalışmalarını ve şehirlerini dünyanın dört bir yanından gelen turizmcilere anlatıyor.

Fuarın önemi hakkında açıklamalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Belediyemizden ve diğer sakin şehir belediyelerinden personel arkadaşlarımız Milano’daki fuarda yer alıyor. BIT dünyanın en önemli turizm fuarlarından biri. Türkiye’nin birbirinden güzel Sakin şehirlerini burada tanıtmak çok önemli. Ayrıca, İtalya Cittaslow’ların doğduğu yer. Bu nedenle İtalya’da çalışmalarımızı anlatmak ve ülkemizin bir Sakin Şehirler cenneti olduğunu göstermek istiyoruz” dedi.

Fuar 14 Şubat 2018 günü sona erecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 22:26
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER