Yıl-Mek’te aile içi iletişimin önemi anlatılıyor

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen aile içi iletişim seminerleriyle YIL-MEK kursiyerlerine çocuk gelişiminde ailenin rolü hakkında bilgi veriliyor.Türk toplumunun en güçlü yanlarından biri olan ailenin sağlam temeller üzerine kurulması...

Yıl-Mek’te aile içi iletişimin önemi anlatılıyor

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen aile içi iletişim seminerleriyle YIL-MEK kursiyerlerine çocuk gelişiminde ailenin rolü hakkında bilgi veriliyor.

Türk toplumunun en güçlü yanlarından biri olan ailenin sağlam temeller üzerine kurulması için Yıldırım Belediyesi’nce düzenlenen seminerler hız kesmeden devam ediyor. Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Sosyolog ve Aile Danışmanı Murat Ercan eşliğinde YIL-MEK kursiyerlerine verilen aile içi iletişim seminerlerinde günümüzde çocuklar ile anne ve babalarının arasındaki iletişimin önemi vurgulandı. Çocuğun gelişimi açısından aile içi iletişimin ve eğitimin ailede başladığı ifade edildi. Çocukların yaş gruplarına ve ergenlik çağında olmalarının da dikkate alınmasının gerektiğine dikkat çekildi. Anne ve babaların çocukları ile yeri geldiğinde arkadaş gibi dertleşmeleri ve çocuklarını zararlı alışkanlıklardan korumakta daha dikkatli olmaları gerektiği anlatıldı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER