Yıldırım’da alt yapı hamlesi

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştiriyor.İlçedeki yoğun yaya trafiğinin olduğu cadde ve sokaklar başta olmak üzere kaldırımların...

Yıldırım’da alt yapı hamlesi

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştiriyor.

İlçedeki yoğun yaya trafiğinin olduğu cadde ve sokaklar başta olmak üzere kaldırımların bakım ve onarımlarını yapan Yıldırım Belediyesi, bugüne kadar 61 ton 315 kilogram asfalt çalışmasının yanı sıra 17 bin 150 metrekare parke taşı, 7 bin 200 metre bordür ve 2 bin 237 metre engelli taşı döşedi. İnsanların yaşamaktan mutluluk duyduğu bir ilçeyi oluştururken şehir estetiğini de göz ardı etmediklerini söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Altyapı çalışmalarımızla ilçemizin sokak ve caddelerini nakış gibi işleyerek geleceğin Yıldırım’ını modern şehircilik kriterlerine uygun düzenlemeye devam ediyoruz” dedi.

Vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak maksadıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yol medeniyettir. Şehirlerin gelişmişlik seviyesi yollarıyla doğru orantılıdır. Bu anlayışla yollardaki bakım ve onarımın yanı sıra asfalt dökme çalışmalarımızla güvenli ve modern ulaşım imkânını hemşehrilerimize sunuyoruz. Belediyemiz bünyesindeki Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi ve Asfalt Üretim Tesisi ile gereken malzeme ihtiyacını karşılayarak kendi kendine yeten bir yönetimiz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160