Zafer Ortaokulu’na kütüphane

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zafer-Atıcılar Ortaokulu kütüphanesi "Farklı bi dünya" grubu tarafından yenilendi.İstanbul’dan gelerek hafta sonlarını Atıcılar Mahallesi’nde bulunan BBB Zafer Atıcılar Ortaokulu için ayıran proje grubu,...

Zafer Ortaokulu’na kütüphane

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zafer-Atıcılar Ortaokulu kütüphanesi "Farklı bi dünya" grubu tarafından yenilendi.

İstanbul’dan gelerek hafta sonlarını Atıcılar Mahallesi’nde bulunan BBB Zafer Atıcılar Ortaokulu için ayıran proje grubu, iki gün içerisinde okul kütüphanesini baştan aşağıya yeniledi. Velilerin de yardımıyla yüzlerce kitap raflarda yerini alırken, duvarlar da öğrencilerin beğeneceği süslemelerle donatıldı.

Gfrup üyelerine teşekkür eden Okul Müdürü Hüseyin Orhan, "Yaptıkları güzel işlerle ülkemizde ve dünya çapında faydalı olan grubumuz hafta sonu iki gün çalışarak okulumuzda kütüphanemizi baştan aşağıya yeniledi. ‘Farklı bi dünya’ ekibi değişik mesleklerden insanların tamamen iyilik üzerine faaliyetleri olan bir grup. Okulumuzun kütüphanesini düzenlediler. Bu güzel ekibe okulumuz öğrencileri, velileri ve öğretmenleri adına çok teşekkür ediyoruz, kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160