EMİTT’te Gömeç ilgisi

Dünyanın beş büyük turizm fuarı olan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yıl 22. Kez misafirlerini ağırlarken, fuarda yerini alan Gömeç ilçesi standı yoğun ilgi gördü.

EMİTT’te Gömeç ilgisi

Dünyanın beş büyük turizm fuarı olan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı, bu yıl 22. Kez misafirlerini ağırlarken, fuarda yerini alan Gömeç ilçesi standı yoğun ilgi gördü.

Gömeç ilçesi, 25-28 Ocak 2018 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) geniş bir stant açtı. Gömeç Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan stantta, her yönüyle ilçenin tanıtımı yapıldı. Gömeç heyeti, Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi’nin 3 numaralı salonundaki standında ziyaretçileri ile buluştu. Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın bizzat ev sahipliği yaptığı standın içinde, tur firmaları, zeytin ve zeytinyağı firmaları da tanıtımlarını yapma imkanı buldu. Stant yetkilileri, turizm profesyonellerine, seyahat acenteleri ve tur operatörleri başta olmak üzere bütün konuklara 4 gün boyunca ilçenin yeşil doğası ile Ege’nin mavi sularının buluştuğu Gömeç’in tanıtımını yaptı. Stantta, ilçenin doğal güzelliklerinden tarihi, coğrafi yapısı, termal kaynakları, yeşil çizik zeytinden, dünyaca ünlü zeytin ve zeytinyağlarına kadar zenginlikler anlatıldı ve ürünler ücretsiz olarak tadıma sunuldu.

Ayrıca, turizm işletmecileri tarafından da tesis ve işletmeler ile ilgili tanıtıcı bilgiler verildi. Fuar süresince bölgede bulunan Belediye Başkanı Arslan, diğer stantları da ziyaret ederek, bölgenin tanıtımı için çaba sarf etti. Fuar ile ilgili açıklamalar yaparak bilgiler veren başkan Arslan, “İlçemizi İstanbul’a getirdik. Biz EMİTT fuarına 4 yıldır katılıyoruz. Bu fuar her geçen sene bize daha çok katkılar sağlıyor. Önceden ilçemizi tanıtmakta zorlanıyorduk. Ayvalık, Burhaniye ve Edremit gibi ilçelerin arasında kalıyorduk. Ama artık bil hayli ilçemizin tanıtımını yapmaya başladık. Gömeç bunu hak ediyor. Firmalar da bizlere çok destek oluyor. Bizler onlara bu olanakları sağlamaktan dolayı çok mutluyuz. Turizm, inşaat, zeytin, zeytinyağı firmaları yetkilileri ile personelimizle beraberiz. Burada Gömeç’e layık olmaya çalışıyoruz. İlçemizi ülkemizde ve dünyada tanıtma çabamızı sürdüreceğiz. Gömeç’in ön plana çıkan güzellikleri, özellikleri, havası, iklimi, denizi, termali, dağları, zeytini, zeytinyağı, ormanları burada fotoğraflarla da sunuluyor. Git gide her geçen yıl daha da güzel şeyler olacak. Güzel dönüşler alıyoruz. Yaptığımız tanıtımlar ile birlikte belediyemizin ve firmalarımızın telefonları çalıyor. İlçemizdeki hareketten te belli zaten bu fuarın bize sağladığı katkılar. İnşallah elimizden geldiği kadar daha da tanıtmaya devam edeceğiz” dedi.

Gömeç Belediyesi standının çatısı altında tanıtım stantları açan Gömeç’in firmaları da Gömeç Belediyesi’ne teşekkür etti. Firma yetkilileri, fuarla ilgili görüşlerini anlattı ve önemli faydalar sağladığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 15:27
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER