Kaymakam'dan başarıya takdir

Kaymakam'dan başarıya takdir

 Gömeç Kaymakamı  Önder Coşğun göreve geldiği günden bu yana her alanda olduğu gibi eğitim alanında da ortaya koymuş olduğu olumlu, pozitif yaklaşımı ve tavrıyla eğitim ve eğitimcilerin yanında olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu.  Eğitime verdiği önemi her fırsatta gözler önüne seren Gömeç Kaymakamı Önder Coşğun ayırım gözetmeksizin okullara yaptığı ziyaretleri, öğrenciler ve öğretmenlerle kurduğu diyalogları, okullara ve öğrencilere sağladığı yardımlar ile Gömeç’te eğitimin önündeki engelleri azami ölçüde ortadan kaldırmaya, öğrencilerle, öğretmen ve idarecilerle kurduğu diyalog ve işbirliği ile  eğitimin kalitesinin   yükseltilmesine,    il düzeyinde ve ülke genelinde hayata geçirilen projelerin başarılı bir biçimde sürdürülmesi için mesaisini harcıyor.    

Balıkesir Valiliği himayelerinde hayata geçirilen başta; BENGİ (Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi )  ve Sporda Yetenek 10 la Gelecek Projeleri olmak üzere ülke genelinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşleri Emine Erdoğan himayelerinde başlatılan Okuma-Yazma Seferberliği’nde ilçede yürütülen çalışmalara azami destek vermeye devam ediyor. Eğitimde katılımcılık, gönüllülük, moral ve motivasyonun önemli olduğunu ekip çalışmasının önemini ve ortaya çıkan sinerjiyle mutluluk ve başarının geleceğini açık bir şekilde ortaya koyan Gömeç Kaymakamı Sayın Önder Coşğun ilçede bulunan kurum ve kuruluşların, resmi ve özel sektörün eğitime odaklanmasıyla gelecek için en güzel yatırımın eğitimden geçtiğini ortaya koydu.  

2017-2018 Eğitim -Öğretim yılında başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ALBAY ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olmak üzere özverili bir biçimde yıl boyu görevlerini en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olan, normal eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra, Bengi ve Sporda Yetenek 10 la Gelecek Projeleri ile   Okuma - Yazma Kurslarında görev alan, başarı gösteren okul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenlere teşekkür ederek “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi. Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen  ödül töreninde ödülleri bizzat veren Gömeç Kaymakamı  Önder Coşğun  "Bir milletin büyüklüğü, nüfusunun çokluğu ile değil, akıllı ve fazilet sahibi insanların sayısı ile değerlendirilebilir. Unutmayalım ki; başarı bir yolculuktur, nihai bir nokta değildir. İlçemizde geleceğimizin teminatı yavrularımızı hayata hazırlamak, onların akademik başarılarının yükseltilmesinin yanında, sanatta, sporda, bizi biz yapan değerlerimizin özümsenmesi ve gündelik yaşamımızda hayata geçirilmesinde, okul çevre ilişkilerinin sağlıklı bir zeminde kurulmasında okullarımızı, eğitim camiamızın her zaman yanındayız.   Başarıya giden yolda özverili olarak gayret sarf eden başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere, kurum müdürlerimizi, öğretmenlerimizi ve diğer eğitim çalışanlarımızı  kutluyorum, eğitim etkinliklerine,  sosyal ve kültürel faaliyetlere, kurslara katılan öğrencilerimizi ve kursiyerlerimizi, destek olan tüm paydaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Her alanda ve her kademede başarı yolunda yürüyen, özverili olarak katkı sağlayanlar ödülü ve övgüyü hak etmektedir. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız içindir. Yaz aylarında da bir çok dalda olduğu gibi spor dallarında da Halk Eğitimi Merkezi tarafından kurslar açılacaktır. Yavrularımızın yaz aylarında da bu eğitim hizmetlerinden yararlanmasını, katılmalarını önemsiyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 18:54
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160