Avcı’nın, okul ziyaretleri devam ediyor

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı geleneksel hale gelen okul ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Avcı bu kapsamda Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’nu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ile ziyaret etti.Okul ziyareti sırasında...

Avcı’nın, okul ziyaretleri devam ediyor

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı geleneksel hale gelen okul ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Avcı bu kapsamda Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’nu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ile ziyaret etti.

Okul ziyareti sırasında Başkan Avcı öğrencilere sporun öneminden bahsederek şunları söyledi. “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ne diyor, ‘Sağlam Kafa Sağlam Vücutta bulunur’ diyor. Derslerinize çalıştığınız kadar spora da büyük önem vermelisiniz ki daha sağlıklı, daha verimli olasınız. Sizler bizlerin geleceğisiniz” dedi.

Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’nda ziyareti sırasında sınıfta bulunan Iraklı öğrenci ile sohbet eden Avcı, yabancı uyruklu öğrencilerin gönül elçilerimiz olabileceğinin söyleyerek, “Yabancı öğrenciler bizim gönül elçimiz olabilirler. Onlar bizim kardeşlerimiz. Muhakkak onlara sahip çıkacağız. İlk etapta bize yük gibi görülseler de ileriye doğru memleketler arasında gönül köprüsü olabilir. Memleketlerine döndüklerinde akrabalarına bizden bahsedecekler. Çocuklarımıza bu arkadaşlarına sahip çıktıkları için teşekkür ederim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 16:20
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER