Başkan Avcı mesaiye erken başladı

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, sabah erken saatlerde işbaşı yapan temizlik işleri personeliyle birlikte mesaiye başladı.Paşaköy Mahallesindeki Altıeylül Belediyesi Fen İşleri deposunda temizlik işleri personelini erken saatlerde...

Başkan Avcı mesaiye erken başladı

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, sabah erken saatlerde işbaşı yapan temizlik işleri personeliyle birlikte mesaiye başladı.

Paşaköy Mahallesindeki Altıeylül Belediyesi Fen İşleri deposunda temizlik işleri personelini erken saatlerde ziyaret eden Başkan Hasan Avcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Özen ve Birim Müdürü İbrahim Canbey personelle bir araya gelerek kahvaltı yaptı. Temizlik personeli ile kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Başkan Avcı “Sabahın erken saatinde, birçok insan daha gözlerini açmamışken siz bu ilçe için bu saatte iş başı yapıyorsunuz. Sizler olmasanız şehrimiz temiz olmaz. Bu cefakâr ve vefakar çalışmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Sizler bizim belediyemizin gözbebeğisiniz. Siz ne kadar gayret ederseniz, işinize ne kadar önem verirseniz bizim şehrimiz o kadar temiz olur. İnşallah aşkla şevkle ve gayretle bu hizmeti devam ettirirsiniz. Biz de bugün sizinle beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yaklaşık bir aydan bu yana bu görevi devraldık. Bugüne kadar olduğu gibi ve daha da hassasiyetle çalışacağınıza inanıyorum. Altıeylül üzerindeki sorumluluk arttı. Bunun bilincinde olmanızı temenni ediyorum. Rızkını helal yoldan temin etmek insanoğlu için bir nimettir. Şu saatte burada olmanız bunun en büyük kanıtlarından biridir. İnşallah bu konuda maksimum gayret sarf edeceğinize inanıyorum. Hepinize afiyet olsun, hayırlı sabahlar, kazasız belasız hayırlı işler diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER