Başkan Yılmaz, Kamçıllı’da

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın kırsal mahalle gezileri devam ediyor. Başkan Yılmaz’ın mahalle gezileri kapsamında son durağı Kamçıllı Mahallesi oldu.Vatandaşlara hizmet üretmek için sık sık mahalle ziyaretleri yapan Karesi...

Başkan Yılmaz, Kamçıllı’da

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın kırsal mahalle gezileri devam ediyor. Başkan Yılmaz’ın mahalle gezileri kapsamında son durağı Kamçıllı Mahallesi oldu.

Vatandaşlara hizmet üretmek için sık sık mahalle ziyaretleri yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, son olarak Kamçıllı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, Karesi’nin yönetiminde ilçe sakinlerinin söz sahibi olması noktasında bu tür ziyaretleri önemsediklerini ifade etti. Mahalle kültürüne önem verdiklerini söyleyen Yılmaz, "Yaptığımız köy konaklarımızla bu kültürü koruyarak geleceğe taşıyoruz. Yerel yönetim anlayışlarının temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak istediklerini ve projelerin merkezine insanımızı alarak, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturuyla çalışmalarımıza yön veriyoruz. Şehrimizi modern, sağlıklı ve yaşanabilir bir şekilde gelecek nesillere el birliği ile taşıyacağız. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur hemşirelerimizdir" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER