Bursa’da 18 Mart törenleri

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 105. YILDÖNÜMÜ MÜNASEBETİ İLE HAMİTLER ŞEHİTLİĞİNDE DÜZENLENEN TÖREN, BURSA VALİLİĞİ, BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ ÇELENKLERİNİN SUNULMASI İLE BAŞLADI. SAYGI DURUŞU VE SAYGI ATIŞININ ARDINDAN, İSTİKLAL MARŞI OKUNARAK TÜRK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ.

Bursa’da 18 Mart törenleri

Bursa’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıldönümü münasebeti ile Hamitler Şehitliğinde tören düzenlendi.

Tören, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile sivil toplum kuruluşlarının çelenklerinin sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve saygı atışının ardından İstiklal Marşı okunarak Türk bayrağı göndere çekildi. Törene Bursa Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uludağ Üniversitesi Rektörü Ahmet Saim Kılavuz, Vali Yardımcısı Mustafa Özsoy, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şehit aileleri katıldı. Vali Yakup Canbolat ve protokol mensupları şehitliği ziyaret ederek, şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Vali Canbolat’ın şehitlik defterini imzalamasının ardından tören sona erdi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160