KYK Bigadiç’te yurt yeri baktı

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yetkilileri Bigadiç İlçesinde yapılacak yurt binalarına yer bakmak için geldikleri Bigadiç’te incelemelerde bulundular.Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Erkan...

KYK Bigadiç’te yurt yeri baktı

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yetkilileri Bigadiç İlçesinde yapılacak yurt binalarına yer bakmak için geldikleri Bigadiç’te incelemelerde bulundular.

Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Erkan Ömeroğlu ve Balıkesir Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Yakup Dönmez Bigadiç İlçesinde yapılacak yurt binası için yer tespiti yapmak üzere Bigadiç’e geldiler.

KYK İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Erkan Ömeroğlu ve Balıkesir Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürü Yakup Dönmez, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’yu İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe ile ziyaret ettiler. KYK heyeti Kaymakam Çağlar ve Belediye Başkanı Avcu ile birlikte ilçede yapımı düşünülen KYK yurtları için ayrılan yerlerde incelemelerde bulunduktan sonra, Bigadiç Belediyesine ait Hisarköy Termal Tesislerini dolaşarak Başkan Avcu’dan termal tesisleri hakkında bilgi aldılar.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER