Paşader’de seçim heyecanı

Mustafakemalpaşalılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (PAŞADER) 21. Olağan Genel Kurulu, Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.Genel Kurulda güven tazeleyen Başkan Kıvanç Atmaca; "1992 yılında rahmetli milletvekili Nail...

Paşader’de seçim heyecanı

Mustafakemalpaşalılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (PAŞADER) 21. Olağan Genel Kurulu, Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Genel Kurulda güven tazeleyen Başkan Kıvanç Atmaca; "1992 yılında rahmetli milletvekili Nail Atlı Başkanlığında bir avuç arkadaşı ile birlikte kurulan Derneğimiz bugün 26. yılında toplam 2 bin 100 üyeye ulaşmış ve Bursa’da yaşamakta olan 150 binin üzerinde hemşehrimizin hayatına değer katmak adına uğraş vermektedir. Önümüzdeki dönemde hemşehrilerimizin sağlığından ekonomilerine, sosyal ve kültürel yaşamlarından eğitimlerine kadar çok geniş bir yelpazede hizmetler üretmeye devam edeceğiz. " dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Mustafakemalpaşalılara hitaben yaptığı konuşmada bölgesinde yaşayan 150 bin Mustafakemalpaşalı’nın ilçeye katkılarının farkında olduklarını ve onlarla birlikte ilçeye hizmet üretmekten duydukları mutluluğu dile getirdi.

Genel Kurula katılan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, kongrede hemşehrilerine hitap etti. Mustafakemalpaşalılar Derneği’nin çok önemli bir misyonu yerine getirdiğine dikkat çeken Başkan Kurtulan, “Bizler her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen desteği vereceğiz.” dedi.

Genel Kurula ayrıca Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Önder Tanır, Ak Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Mehmet Kanar, İyi Parti Nilüfer İlçe Başkanı Osman Uçar, Mustafakemalpaşa T.S.O. Meclis Başkanı İbrahim Dırakman, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Saadettin Akkoyunlu, Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mahmut Gök, Ak Parti Milletvekili aday adayı ve Doruk Tıp Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Esgin, Ak Parti Milletvekili aday adayları Mustafa Eren, Murat Güçyılmaz, Şeref Erdoğan da katıldı.

Divan Başkanlığını PAŞADER eski Dernek Başkanı ve Tan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Akyollu yürüttü. Divan Başkan Yardımcılığını DSİ Müdür Yardımcısı Erdinç Kuran, üyeliğini Nilüfer Belediyesi Özel Kalem Sorumlusu Selma Bulgan, ikinci üyeliğini ise Dernek Kurucusu ve İlk Başkanı Merhum Nail Atlı’nın oğlu Ertuğrul Atlı yürüttü.

Genel Kurula ayrıca siyasi parti temsilcileri,STK temsilcileri, çok sayıda davetli ve üye katıldı. Dernek Başkanı Kıvanç Atmaca’nın tek liste ile seçime girdiği ve güven tazelediği kongre sonucunda Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

ASİL LİSTE

Kıvanç Atmaca, Cüneyt Bütün, Mustafa Gümüş, Birgül Serçe, Orhan Söylev, Zekeriya Gülşen, Gökhan Yıldız, Fevzi Okumuş , Ömer Girgin, Murat Dönmez, İsmail Aydın, Recep Güven, Özer Yavuz, İbrahim Pamuk, Şerafettin Sevinç,

Yedek Liste

Özkan Karaca, Selma Bulgan, Bahar Özgün, Özlem Üner, Zafer Beyaz, Mahmut Uçakcan, Mehmet Filiz, Erdinç Sülün, Burak Karaca, Soner Bostancı, Sabri Kahveci, İbrahim Altıntaş, Uğur Bahar, Abdullah Doğan, Recai Ergin.

Kongre sonucunda güven tazeleyen Başkan Kıvanç Atmaca üyelere kendilerine gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür etti. Denetleme Kurulu Asil Listesi Hayri Aydemir, Zeki Güçün ve Gürsel Uludağ’dan oluşurken Yedek Liste ise İhsan Zeybek, Erkan Turgut ve Aşkın Seymen’den oluştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER