Yenişehir esnafı Mehmetçiklere helva gönderdi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası’na bağlı esnaflar, Afrin’deki Mehmetçiklere tahin helvası gönderdi.Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası üyeleri, Afrin operasyonundaki...

Yenişehir esnafı Mehmetçiklere helva gönderdi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası’na bağlı esnaflar, Afrin’deki Mehmetçiklere tahin helvası gönderdi.

Demirciler ve Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası üyeleri, Afrin operasyonundaki askerlere gönderilmek üzere yaklaşık 500 kilogram tahin helvasını İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim etti. Üyeler ile eski Sanayi Çarşısı esnaflarından toplanan parayla alınan tahin helvaları jandarmaya teslim edildi. Törene AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ile esnaflar katıldı.

Milletvekili Şahi, “Biz çok asil ve çok kanaatkar bir milletiz. Çok necip, yüksek karakterli ve ahlaklı bir milletiz. Şu an da ordumuz, Türk milletinden aldığı yetkiyle sınır dışında terör unsurlarına karşı operasyon yapıyor. Devletimizi, milletimizi korumak için mücadele ediyorlar. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyüktür. Devletimizin imkanları geniştir, ordumuzun imkanları geniştir. Hiçbir maddi imkansızlık yok. Ama manevi olarak tatmin sınırsızdır. Manevi tatmini de millet yapar. Duasıyla, desteğiyle, vermiş olduğu enerjiyle, arkanızdayız mesajıyla yapar. Bugün esnafımız askerlerimize ’Akanızdayız’ mesajı gönderiyor. Ey kahraman şerefli askerlerimiz, subaylarımız. Biz sizin arkanızdayız, yanınızdayız, içinizdeyiz. Tüfeğinizin kabzasıyız, içindeki fişeğiyiz. Yenişehir’in meşhur helvasını buradan armağan etmek istiyoruz” dedi.

Madeni İşler Sanatkarları Odası Başkanı Yusuf Süer de, “Bu helvaları yardım olarak değil, askerlerimizin arkasında olduğumuzu belirtmek için gönderiyoruz. Sayın vekilime, sayın kaymakamıma, esnaf arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160