Eğitimci İsmail Damar Havran'da Ak Parti'den Başkan Aday Adayı

Havran Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Damar; “İnsanımızın değerini çok iyi bilen yıllarını eğitime vermiş bir eğitimci olarak göreve talip olduk” dedi.

Eğitimci İsmail Damar Havran'da  Ak Parti'den  Başkan Aday Adayı

  Havran İlçesi Köylüce Mahallesinde doğan 1989 yılında öğretmenlik mesleğine başlayan deneyimli eğitimci İsmail Damar Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü döneminde başarılı çalışmaları ile kendinden söz ettirmiş  ve bir çok başarılara imza atarak halkın gönlünde yer edinmişti.

Edremit’te Halkı eğitimle buluşturan müdür” olarak ilçe yöneticileri dahil geniş bir kesim tarafından başarılı çalışmaları takdirle karşılanan halkın sevgi ve takdirini kazanan  İsmail Damar meslek hayatının 15 yılını  Havran Büyükşapçı ve Aliçetinkaya İlköğretim Okulu Müdürü olarak  görevle geçirdiğini çok sevdiği doğup büyüdüğü Havran’a hizmet etmek üzere göreve talip olduğunu ifade eden Damar uzun süre eğitim yöneticiliği yapmış bir eğitimci olarak  “ neyi, nerede, ne zaman, nasıl ve kiminle  yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Katılımcı bir yönetim anlayışı ve istişare kültürüne önem vererek samimi bir şekilde şeffaf bir yönetim anlayışıyla Belediyecilikte de insanımıza hizmet etmek üzere inandığım, gönül verdiğim Ak Partiden Havran Belediye Başkanlığına aday adayı oldum.  Rabbim nasip ederse el ele gönül gönüle borçlu olduğum ilçeme hizmet etmeye talibim” dedi. “Bizim Havran sevdamız, insanımıza hizmet aşkımız bitmez” diyerek Havran 2023 Vizyonuyla ilgili iddialı ipuçları verdi. Gönüllere dokunan bir belediyeciliği hayata geçireceğiz. Bir eğitimci, bir öğretmen olarak insanımızın değerini ve insanımızın hak ettiği hizmetlerin gereğini çok iyi biliyoruz. Önce İnsan diyerek gönülleri kazanmak için, insanımızın hayır duasına talibiz. İstişareye önem veren bir belediyecilik, insanımızla, kurumlarımızla, meslek odalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla el ele vererek, danışarak kararların alındığı katılımcı bir yönetim anlayışıyla şeffaf bir belediyeciliği hayata geçireceğiz. Eğitim önceliklerimiz arasında olacaktır. Her yaştan insanımıza eğitimler yoluyla meslek edindirerek üretime ve ekonomiye, sosyal hayata aktif bir şekilde katılmaları sağlanacaktır. Her ev bir üretim yeri fabrika olacak. Bizler sadece ulaşım, yol, su ve elektrik belediyeciliği değil, insanımızı “Sosyal Belediyecilik” le tanıştıran icraatlara imza atacağız. Her mahallemize bir kültür merkezi, millet kıraathanesi yapılacak. Denizimiz yok ama havuzumuz olacak. Kapalı ve açık yüzme havuzlarımız olacak. Üretimin artması ve kaliteli ürün yetiştirme, tanıtım ve pazarlama noktasında Ar-Ge çalışmaları ile üreticimiz, çiftçimiz, esnafımız  desteklenecek. İlçemizin güçlü ve zayıf yönlerinin iyi bir şekilde tespitinin yapılarak ilçemizin  stratejik planının  hazırlanarak titizlikle uygulamaya konulacaktır. Kimliği olan, kültürel değerlerin ön plana çıkarıldığı bir şehir kimliğimizle markalaşacağız.

Kapımızda gönlümüzde herkese açık olacaktır. Havran ın tüm mahallelerini kucaklayan bir anlayışla hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ben bir öğretmen olarak bunun sözünü veriyorum. Tabi ki partimizde şuan için aday belirleme süreci sürüyor. Havran da göreve talip olan çok değerli aday adayı arkadaşlarımız var.  Partimiz kimi aday gösterirse biz elbette ki seve seve destek olacağımızı her defasında açıkça ifade ediyoruz. Sürecin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.  

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2018, 03:11
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER