Havran’da kitap okuma etkinliği

Balıkesir’in Havran İlçesinde, Kaymakam Şeref Aydın, Bengi Projesi kapsamında Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu’nu ziyaretinde öğrencilerle birlikte kitap okudu.

Havran’da kitap okuma etkinliği

Balıkesir’in Havran İlçesinde, Kaymakam Şeref Aydın, Bengi Projesi kapsamında Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu’nu ziyaretinde öğrencilerle birlikte kitap okudu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ile birlikte, okul bahçesinde ve Z Kütüphanede yapılan kitap okuma etkinliğine katıldı.

Kaymakam Aydın ziyaretinde, öğrencilerin gelecek planları üzerine sohbet edip tavsiyelerde bulundu. Ardından okul öğretmenleri ile bir araya gelen Kaymakam Aydın,”Eğitim de hepimizin sorumluluğu var. Ancak, bu işin lokomotifi de öğretmenlerdir. Zor şartlar altında dahi olsak biraz daha gayretle eğitim çıtamızı daha yukarılara taşıyacağımıza, imkânsızlıkların bize engel olamayacağına inanıyorum. Toplumun her kesiminden farklı mesleklerden insanlara ihtiyacımız var. Bizler elimizden geleni yaparak, öğrencilerimize destek olacağız ve öğrencilerimizi hedeflerine ulaştırmak için vargücümüzle çalışmalıyız” dedi.

Okul Müdürü Yalçın Demir ve rehber öğretmeni, okulun durumu hakkında bilgi verirken, yapılabilecek çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Okul Müdürü Yalçın Demir, okulun 372 öğrencisinden 280 kadarının taşıma yoluyla okula geldiğini belirtti. Kaymakam Şeref Aydın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, okulda öğle yemeği yenilen bölümü ile okulun diğer bölümlerini de gezip öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 13:38
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER