Hedef Türkiye

CIA’nın eski başkanı Yahudi asıllı David Petradeus’un Türkiye ile ilgili görüşü:

“15 Temmuz’un arkasında Pentagon ve NATO var. Saklamaya gerek yok. Türkler yakında 15 Temmuz’u arar hâle gelecek.”

ABD ve FETO’nun Türkiye’deki savunucusu Kılıçdaroğlu ve CHP’dir. Soçi zirvesi ile Orta Doğu’da ABD liderliğinde 30 yıldır esen fitne rüzgârı tersine döndü.

ABD’nin ünlü siyaset dergisi Foreing Policy Ntumsnbe'nin 13 Ocak 2011 tarihli sayısında itiraf gibi bir cümle vardı:

“Orta Doğu’nun yeni hâkimi Türkiye’dir.”

Amerika’yı korkutan "Radikal İslam" değil "İslam ülkelerinin bağımsızlığı ve çok partili demokratik rejimidir.” ABD diktatör rejimlerin yanındadır.

İngiliz The SundayTimes-Byran Appleyard:

“Batı’nın en az 300 yıl süren Altın Çağ’ı kapanmak üzeredir. Liberal demokrasi modeli yıkılıyor. Hıristiyan Batı çökerken İslam yükseliyor.”

Dikta rejimlerin sırtını ABD’ye dayanma devresinde eski gücünü kaybetti. Dünya yeni bir dünya düzenine doğru gidiyor. Şu andaki düzenin taban, temel ve krişleri bu yükü kaldıramıyor.

Dünya nüfusunun yüzde 1’i dünya servetinin yüzde 49’una sahip. Dünya nüfusunun yüzde 99’u ise yüzde 51’e sahip. Uluslararası hukuku hiçe sayan ABD kendi kuruluşlarıyla kendi kanunlarıyla başka ülke ve kuruluşlara cezalar veriyor ve yaptırımlar uyguluyor. Bazı ülkelerde (Körfez ülkeleri gibi) ABD’nin hışmına uğramamak için para musluklarını açıyor. ABD’den silah alıyorlar. ABD ekonomi sopasıyla siyaset yapıyor. Şantaj, ceza, iftira gibi ahlaksızlık ABD için meşru sayılıyor.

Reza Zarrab’a açılan dava hukuki değil siyasidir. Erdoğan ara hedeftir. Asıl hedef Türkiye’yi yıkmak, Suriye gibi iç savaşa sürüklemektir. Türkiye de ara hedeftir. Nihai hedef İslam dünyasıdır. Türkiye’deki ana muhalefet ve yerli ve millî olmayan aydınlar ABD liderliğindeki Hıristiyan Batı’nın Haçlı ordusu ve 'Truva Atı’dır. İslam dünyasının tabanı Türkiye’yi bir kurtarıcı olarak görüyor. Emperyalist güçler Türkiye’yi yıkarak umutlarını söndürmek istiyorlar. İnşallah başarılı olamayacaklardır.

Avrupa çöküyor. ABD çökme öncesini yaşıyor. Bir asır öncesi Orta Doğu’da sınırları cetvelle çizenler şimdi 100 yıl sonra Orta Doğu’yu yeniden dizayn etmek istiyorlar. Orta Doğu’da güçlü bir ülke görmek istiyorlar. En güçlü olan Türkiye’nin muhalefetini vesayet altına aldılar. İktidarı da almak istiyorlar. Geçmişte putlaştırılan ABD, AB ve NATO gerçek yüzünü gösterdi. ABD liderliğindeki Haçlı ve Siyonist ittifakı Gezi olaylarından başlayıp en son 15 Temmuz kalkışmasıyla (Türkiye’yi işgal hareketi) ile yıkamadılar. Şimdi ekonomik silahı ile yıkmak istiyorlar. İnşallah başarılı olamayacak hüsrana uğrayacaklardır.

Kılıçdaroğlu liderliğindeki yerli ve millî olmayanlar bu şer ittifakın yanındadır. Allahü teala hepsinin şerrinden korusun.

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/m-necati-ozfatura
YORUM EKLE