Vali Şıldak’tan Okul Ziyareti

Mesaisine okul ziyaretiyle başlayan Vali Hasan Şıldak; eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Karesi Ali Hikmet Paşa İlkokulunu ziyaret etti.

Vali Şıldak’tan Okul Ziyareti

Koronavirüs pandemisi dolayısıyla alınan tedbirler kapsamında yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerle bir araya gelen Vali Şıldak’ın ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ve Okul Müdürü Mehmet Günaydın da hazır bulundu. 

Sınıflarında ziyaret ettiği öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak derslerine iyi çalışmaları ve kurallara dikkat etmeleri tavsiyesinde bulundu.  

Ziyaret programı dahilinde okul bünyesinde bulunan; Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan Z Kütüphane ve hayırsever Hüseyin İLHAN tarafından yaptırılan “Kübra İLHAN Okuma Salonu”nun açılışı da gerçekleştirilirken, Vali Şıldak hayırsever vatandaşa eğitime yapmış olduğu katkılarından dolayı bir plaket verdi. 

Vali Şıldak ziyaret münasebetiyle okul idaresi ve öğretmenlerle de kısa bir toplantı gerçekleştirerek yüz yüze eğitim kapsamında alınması gereken tedbirler noktasında hatırlatmalarda bulundu. Öğretmen ve öğrenciler Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak’a gerçekleştirdikleri ziyaret için teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER