Kepsut’ta bayramlaşma yapıldı

Balıkesirin Kepsut İlçesinde Balıkesir Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Kaymakam Murat Atıcı ve Belediye Başkanı İsmail Cankul ile vatandaşlar belediye binası önünde bayramlaştı.Kepsut’ta geleneksel hale gelen bayramlaşma...

Kepsut’ta bayramlaşma yapıldı

Balıkesirin Kepsut İlçesinde Balıkesir Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Kaymakam Murat Atıcı ve Belediye Başkanı İsmail Cankul ile vatandaşlar belediye binası önünde bayramlaştı.

Kepsut’ta geleneksel hale gelen bayramlaşma belediye binası önünde gerçekleşti. Bayramlaşma törenine Ak Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Balıkesir Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan ve vatandaşlar katıldı.

Kepsut’lu vatandaşlar ile bayramlaşma töreninde Balıkesir AK Parti Millet Vekili Kasım Bostan kısa bir konuşma yaptı. Bostan, "Bayramlar, iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği, dargınlıkların giderildiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran Kurban Bayramı Allah’a yakınlaşmayı, teslimiyeti, fedakarlığı ve paylaşmayı ifade eder. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramınızı en samimi duygularımla kutluyor, ülkemizin, milletimizin birliğine, dirliğine, beraberliğine, tüm İslam aleminin kardeşliğine vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum." şeklinde konuştu.

"Bayramlar sayesinde birbirimize kenetleniyoruz"

Vatandaşlar ile bayramlaşma esnasında konuşan Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, "Tüm islam aleminde yaşandığı gibi ilçemizde de bu bayramda ilçemizde bir heyecan yaşanıyor, bizler ilçemiz ve hemşehrilerimizin refah ve huzur içerisinde yaşamaları için elimizden geleni yapıyoruz, biliyorum ki bizi biz yapan değerlerin başında manevi bir bağ var, bu bayramlar sayesinde birbirimize daha sıkı kenetlenip güç kazanıyoruz, bu nedenle bizi bölmeye çalışanlara karşı tek millet tek vatan olabiliyoruz,Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, ben bu vesile ile tüm İslam alemi ve hemşehrilerimin Kurban bayramını yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan ülkemizin diriliğine, birliğine ve bütünlüğüne zarar vermeye çalışanlara fırsat vermemesini diliyorum, tüm hemşehrilerime Sağlık, Mutluluk ve Huzur dolu bir bayram diliyorum" dedi

Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı, ’’Bayramlar toplum olarak birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının en yoğun yaşandığı sevgi, saygı ve hoşgörünün zirveye çıktığı belki de en anlamlı günlerimizdir. Dargınları barıştıran, çocukların yüzlerini güldüren, yaşlıları sevindirip mutlu eden bayram günlerinde yaşanan mutluluk ve huzurun tüm yaşantımıza yayıldığı bir dünya özlemiyle, siz değerli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı kutlar, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2017, 19:50
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER