Bennu Yıldırımlar öğrencilere öykü okudu

Nilüfer’de öğrencilerle buluşan tiyatro sanatçısı Bennu Yıldırımlar, yazar Sevgi Soysal’ın ’Barış Adlı Çocuk’ kitabındaki ’Eskici’ öyküsünü okuyarak, çocukları hayal dünyalarında yolculuğa çıkardı.Nilüfer Belediyesi’nin...

Bennu Yıldırımlar öğrencilere öykü okudu

Nilüfer’de öğrencilerle buluşan tiyatro sanatçısı Bennu Yıldırımlar, yazar Sevgi Soysal’ın ’Barış Adlı Çocuk’ kitabındaki ’Eskici’ öyküsünü okuyarak, çocukları hayal dünyalarında yolculuğa çıkardı.

Nilüfer Belediyesi’nin ’2018 Yılın Yazarı Sevgi Soysal’ etkinlikleri kapsamında yazarın hikayeleri, sanatçıların okumalarıyla Nilüfer’deki öğrencilerle buluşuyor. Sevilen tiyatro sanatçılarından biri olan Bennu Yıldırımlar da, Nilüfer Belediyesi Üçevler Kütüphanesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Yıldırımlar, çocuklar için Sevgi Soysal’ın Barış Adlı Çocuk kitabından Eskici öyküsünü okudu. Eskici adlı öyküyü öğrencilerin hayal dünyasına taşıyan Bennu Yıldırımlar, onlara tavsiyelerde de bulundu. Yıldırımlar, “Erkeklerin kadınları, kadınların da erkekleri anlaması gerekiyor. İleride sizler de çocuk sahibi olduğunuzda çocuklarınıza vereceğiniz düşüncelerle toplum daha başka bir şekilde şekillenecek ona güveniyorum. O yüzden Eskici öyküsünü seçtim. Önemli olan bizim hayattan ne istediğimiz, kendi özgürlüğümüz ve eğitimimiz. İlerisi için umut verici düşünceleriniz olsun diyorum. Umarım hayatınızın daha sonraki yıllarında, hiçbir şekilde sınırlanmayan özgür günler bekliyordur. Sizler de bunlar için, eğitimlerinize güzel güzel devam edin ve hayattan umudunuzu hiçbir zaman eksik etmeyin” dedi.

Öğrencilerin ilgiyle dinlediği etkinliğin sonunda Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, tiyatro sanatçısı Bennu Yıldırımlar’a okumasından dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına teşekkür ederek, anmalık hediye etti.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER