Bergama’da sergilenen dans gösterisi büyük ilgi gördü

İzmir Devlet Opera ve Balesinin sergilediği “Don Kişot” isimli dans gösterisi Bergamalı sanatseverlerden büyük alkış aldı.İzmir’in Bergama ilçesi Bergama Kültür Merkezi’nde İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından sergilenen “Don...

Bergama’da sergilenen dans gösterisi büyük ilgi gördü

İzmir Devlet Opera ve Balesinin sergilediği “Don Kişot” isimli dans gösterisi Bergamalı sanatseverlerden büyük alkış aldı.

İzmir’in Bergama ilçesi Bergama Kültür Merkezi’nde İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından sergilenen “Don Kişot” isimli dans gösterisine Bergamalılar büyük ilgi gösterirken, oyun kapalı gişe oynadı. Bergama Kültür Merkezi’nde sergilenen dans gösterisinin ardından görüşlerini dile getiren Bergama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Rıfat Saçar (16), “Gösteriyi beğenerek izledim. Hayatımda ilk kez opera ve bale izledim ve çok büyük keyif aldım” diye konuştu.

İzmir Devlet Opera ve Balesinin sergilediği oyunu izlemek için Bergama Kültür Merkezi’ne geldiğini belirten avukat Selime Yıldırım, “Çok iyi bir oyun izledim. Oyuncuların performansları çok iyiydi. Bergama halkı adına çok mutlu oldum. Ayrıca Bergama Belediyesini de bu etkinlikten ötürü kutluyorum. Bu tarz etkinliklerin ilçemizde devamlı olmasını istiyorum” dedi.

Ev Hanımı Sevcihan Korkmaz ise “Bergama Kültür Merkezi’nde İzmir Devlet Opera ve Balesinin gösterisini izlemek için geldim ve büyük keyif aldım. Bundan sonra da böyle güzel etkinlikleri izlemek isterim” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER