Burhaniyeli amatör fotoğrafçılar Balya ve Manyas ilçelerini ziyaret etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (ZEYFOD)üyeleri, Balya ve Manyas ilçelerine iki günlük gezi düzenledi. Dernek Başkanı Dr. İbrahim Baylav’ın öncülüğünde yapılan geziye, Adramut Yürüyüş Gurubu...

Burhaniyeli amatör fotoğrafçılar Balya ve Manyas ilçelerini ziyaret etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zeytin Fotoğraf Amatörleri Derneği (ZEYFOD)üyeleri, Balya ve Manyas ilçelerine iki günlük gezi düzenledi. Dernek Başkanı Dr. İbrahim Baylav’ın öncülüğünde yapılan geziye, Adramut Yürüyüş Gurubu da katıldı.

Burhaniye’den hareket eden 52 kişilik gurubun ilk durağı Balya ilçesi oldu. Burhaniyeli amatörleri Türk Hava Kurumu Balya Şube Başkanı Cemalettin Kayış karşıladı. Konuklarına çay ikram eden Kayış, Balya ilçesi hakkında bilgiler verdi. Balya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğraflayan gurup, daha sonra ilçenin kırsal Ilıca Mahallesine gitti. Buradaki Termal Otel’de konaklayan fotoğrafçıların ikinci durağı de Manyas Barajı oldu. Burada balık yiyerek fotoğraf çeken Burhaniye ekibi unutulmaz iki gün geçirdi. İki günlük gezinin çok yararlı olduğunu anlatan ZEYFOD Başkanı Dr.İbrahim Baylav, ”Haftanın Salı günleri fotoğraf eğitimi veriyoruz. Zaman zamanda fotoğraf çekim gezileri düzenliyoruz. İki günlük Balya ve Manyas gezisi de çok ilgi gördü. Bize Adramut Yürüyüş Gurubu da eşlik etti. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gezilerimiz devam edecek” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER