Sıla yılbaşı etkinliğinde sahne aldı

Sevilen şarkıcı Sıla yılbaşı mesaisine erken başladı. Sanatçı, İzmir’de düzenlenen yılbaşı programında sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi.Hugo Boss İzmir, çalışanları için bir yılbaşı programı düzenledi. İzmir...

Sıla yılbaşı etkinliğinde sahne aldı

Sevilen şarkıcı Sıla yılbaşı mesaisine erken başladı. Sanatçı, İzmir’de düzenlenen yılbaşı programında sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Hugo Boss İzmir, çalışanları için bir yılbaşı programı düzenledi. İzmir Yeni Fuar alanında gerçekleştirilen etkinlik, Hugo Boss İzmir Genel Müdürü Joachim Hensch ve Genel Müdür Yardımcısı Arif Kaya’nın açılış konuşmasıyla başladı.

Sıla sahnede

Yılbaşı panayırı havasında gerçekleşen organizasyonda 15’inci yılını dolduran yaklaşık 80 Hugo Boss İzmir çalışanına plaketler ve hediyeler verildi. Ayrıca gecede yapılan çekilişte 20’den fazla çalışan çeşitli armağanlar kazandılar. Çekiliş ve ödül töreninin ardından sahneye çıkan ünlü şarkıcı Sıla, katılımcılara müzik ziyafeti sundu. Sıla’nın şarkılarıyla keyifli bir gece geçiren şirket çalışanları yılın yorgunluğunu attılar.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER