Yenişehirliler Trabzonluların düzenlediği etkinlikte buluştu

Bursa Yenişehir Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen el sanatları sergisi ve yöresel ürünler etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.Program kapsamında çeşitli konserler ve vatandaşlara 1 ton hamsinin ikram edileceği etkinliğe...

Yenişehirliler Trabzonluların düzenlediği etkinlikte buluştu

Bursa Yenişehir Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen el sanatları sergisi ve yöresel ürünler etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Program kapsamında çeşitli konserler ve vatandaşlara 1 ton hamsinin ikram edileceği etkinliğe Karadeniz bölgesinden gelen birçok ürün de sergide yerini aldı.

Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen el sanatları sergisi ve yöresel ürünler etkinliğini ziyaret eden Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Yeni kurulan bu derneğimizin ilçemize ve kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Değişik kültürlerin kendi ürünleri sergilemesi ve toplumsal kaynaşmanın olduğu bu tür etkinlikler son derece önemli. Bizler de ilçemizde düzenlenen bu tür etkinliklerin her zaman yanındayız” diye konuştu.

Yenişehir Trabzonlular Derneği Başkanı İdris Sağlam ise, "6 ve 17 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu Pazar günü etkinlik kapsamında çeşitli konserler düzenlenecek olup halkımıza ücretsiz olarak 1 ton hamsi ikramımız olacak" dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160