Matrons’dan yıldızlar geçidi

İşadamı Ercan Kulu tarafından 2003 yılında kurulan Matrons, IF Wedding Fuarına dünyaca ünlü aktrist Lindsay Lohan’ı getiriyor. Lohan’ın ardından ünlü sanatçılar Hande Yener ve Banu Alkan da moda severlerle buluşacak.IF Wedding Gelinlik,...

Matrons’dan yıldızlar geçidi

İşadamı Ercan Kulu tarafından 2003 yılında kurulan Matrons, IF Wedding Fuarına dünyaca ünlü aktrist Lindsay Lohan’ı getiriyor. Lohan’ın ardından ünlü sanatçılar Hande Yener ve Banu Alkan da moda severlerle buluşacak.

IF Wedding Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı kapsamında 16 Ocak Salı günü ünlü ses sanatçısı Hande Yener Matrons’un 2018 koleksiyon sunumunu gerçekleştirecek. 17 Ocak Çarşamba günü dünyaca ünlü Aktrist Lindsay Lohan da Matrons standında tanıtım yapacak. Ünlü sanatçı Banu Alkan ise 18 Ocak Perşembe günü moda severlerle buluşacak.

Matrons Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Kulu, Fuar İzmir’de gerçekleştirilecek IF Wedding’e katılmanın ve ünlü isimleri buluşturmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Umut Kaya ajans organizasyonu ile gerçekleşecek etkinlik hakkında bilgi veren Ercan Kulu, “Fuar kapsamında Matrons Abiye’nin 2018 koleksiyonundan özel tasarımları modaseverlerle buluşturacağız. Birçok tv programlarına ana sponsorluk anlaşması yaptık. Fuardan sonra Kosova ve yurtdışında birçok yerde bayilikler açacağız” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160