Ölümsüz bir aşkın hikayesi "Bizim İçin Şampiyon" rüzgarı İzmir’de esecek

Ölümsüz bir aşkın hikayesi "Bizim İçin Şampiyon" rüzgarı İzmir’de esecek

Efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde yolları kesişen Türkiye’nin en başarılı jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman’ın ölümsüz aşkını konu alan, "Bizim İçin Şampiyon" filminin İzmir galası 15 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

"Bizim İçin Şampiyon", Dev Ajans organizasyonuyla 15 Aralık Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezi’nde İzmir galasıyla sinemaseverlerle buluşacak. Efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde yolları kesişen Türkiye’nin en başarılı jokeyi Halis Karataş ile Begüm Atman’ın ölümsüz aşkını konu alan filmin oyuncuları; Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan saat 16.00’da hayranlarıyla bir arayacak gelecek. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız otururken, dikkat çeken bir seyirci rakamına ulaşan filmin senaryosunu Ahmet Katıksız ve Serkan Yörük kaleme aldı.

Ay Yapım ve Med Yapım imzalı olan ve yılın en iddialı filmi olarak gösterilen "Bizim İçin Şampiyon" filmi; şampiyon yarış atı Bold Pilot, jokeyi Halis Karataş, sahibi Özdemir Atman ve Bold Pilot’ın en sevdiği insan Begüm Atman’ın gerçek yaşamından yola çıkılarak yazılmış bir sinema filmi olarak beyaz perdeye aktarılmıştı. 7 Aralık 2018’de vizyona giren filmde ayrıca Sivas’ın köyünden, İstanbul’a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş’ın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot’la tanışması yer alıyor ve devamında dikkat çekici bir yaşam hikayesi yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018, 19:20
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160