Neden saldırıyorlar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve ekibi tarafından periyodik olarak "diktatör" ve "faşist" olmakla suçlanıyor. Bu suçlama Kılıçdaroğlu’nu o makama getiren FETÖ ve Batı'nın isteği üzerine yapılmaktadır. Bülent Tezcan’a göre:
“Erdoğan’a yönelik geliştirdikleri nefret söylemlerine bakılacak olursa CHP ve FETÖ arasında ciddi bir düşünce ve eylem birlikteliği söz konusudur.”
Atlantik ittifakı (emperyalizm) Orta Doğu’da yenildi. Suriye’de devre dışı kaldı. PKK’nın Suriye’deki temsilcisi PYD muhtaç hâle geldi. Irak’ta Barzani’nin bağımsızlık hayali hüsranla neticelendi. Yenilen "Pentagon"dur. Türkiye’nin güneyinde Suriye’nin kuzeyinde İran sınırından Akdeniz’e kadar uzanan Kürt koridoru önünde Türkiye vardır... Erdoğan dünya kamuoyunda diktatör gösterilerek, sivil darbe ile bertaraf edilmek için CHP ve FETÖ kullanıyor. PKK, DEAŞ ve diğerleri ile yıpratıyor. Ekonomik bir devrim hükmünde olan İpek Yolu önlenmek istendi başarılı olunamadı. Şimdi kontrol etmek için Türkiye’yi yeniden Atlantik ittifakının taşeronu yapmanın yolu Erdoğansız Türkiye’den geçmektedir. Diktatör ve faşizm için gerçek örnek CHP iktidarıdır.
Ekim ayında söylentileri ayyuka çıkan Mübadele Yolsuzlukları ile ilgili bazı milletvekilleri tarafından Meclis, soruşturma için önerge verdi. Önerge “parti disiplini” gerekçe gösterilerek CHP tarafından reddedildi. (Mustafa Müftüoğlu Yalan Söyleyen Tarih Utansın sayfa 213) Yolsuzluğa geniş ölçüde bulaşan Mustafa Necati Bey’in (sonraki senelerde ünlü millî eğitim bakanı) ölümünde üç yüz altmış bin lira parası çıktı. (Rıza Nur-Hayat ve Hatıralarım-cilt 3 sayfa 1217)
O tarihte sadece İstanbul surları içinde 296 cami, mescit ve tekke arsa adı altında 50 TL ile 250 TL arasında CHP’lilere satıldı. Türkiye dahilinde bin cami ve mescit satıldı.
“Türkiye’ye göç edenlere geride bıraktıklarıyla aynı değerde mallara sahip olacakları söylenmişti. Ama giden Rumların ve Ermenilerin malları genellikle Ankara hükûmetine yakın kişilerin ellerine geçti ve bazı durumlarda iş dünyasındaki servetlerinin temelini oluşturdu.” (Andrew Mango-Atatürk-sayfa 378)
“Aydın vilayetinden göç eden Rumların sayısı üçyüz bindir ve yerlerine sadece altmış dört bin Müslüman göçmen gelmişti. Ve büyük kısmı sokakta kaldı. Rumların bıraktığı bina ve araziler CHP örgütünün yerel yönetimi tarafından paylaşılmış bulunuyordu. Her yerde aynı yolsuzluk çarkı işledi.” (Mustafa Müftüoğlu-Yalan Söyleyen Tarif Utansın-sayfa 213)

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/m-necati-ozfatura
YORUM EKLE

banner160