Seçim Sonuçları | Haber Arama | Künye | Reklam | Sık Kullanılanlara Ekle | Anasayfam Yap
ULUSAL HABERLER
BALIKESİR
EDREMİT
AKÇAY
ZEYTİNLİ
KADIKÖY
GÜRE
ALTINOLUK
BURHANİYE
HAVRAN
GÖMEÇ
AYVALIK
ALTINOVA
KÜÇÜKKÖY
 
 Yazarlar
@ EGE GÜNDEM GAZETESİ YARININ GÜNDEMİNİ BELİRLİYOR
Osman Ünlü
İslam ve Toplum
Uğur Tarıman
TEL TEL CUMARTESİ
Fatih Genel
ÖNCE PARA MI PROJE Mİ?
Funda Demirkaya
Memurlara Yeni Yasa
Emre Nuray
Dolunay Dolunay Bakma
Ceren Hereser
ELEMAN ARANIYOR...
 Çok Okunan Haberler
EDREMİT'TE KAYMAKAM OSMAN TUNÇ GÜVEN VERDİ
HALK BANKASI ESNAFI KREDİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRDİ
TARİŞ BAŞKANI CAHİT ÇETİN, KAYMAKAM OSMAN TUNÇ’U ZİYARET ETTİ
 Anket
12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak olan tarihi referandum için ne düşünüyorsunuz?
EVET
HAYIR
KARARSIZIM
OY KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM
KADİR İNANIR, AYVALIK BELEDİYESİ BENZİN İSTASYONUNDA

 
  Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde belediyeye ait benzin istasyonu adeta ünlülerin uğrak noktası haline geldi.
  Turizm sezonunun hareketlenmesiyle birlikte Türkiye’nin en önemli turistik ilçesi Ayvalık’a adeta ünlüler de akın ediyor. Nüfusu kış mevsiminde 36 bin olan Ayvalık’ta turizm sezonu ile birlikte nüfus oranı 250 bin kişi civarına tırmanırken, yoğun kalabalığın en çok ilçe esnafının yüzünü güldürdüğü kaydediliyor.
  İlçenin turizm alanında doğası, tarihi dokusu, mutfağı, kültürel kimliği gibi pek çok seçeneğiyle turistlerin ilgisini çektiği belirtilirken, turist akınından en çok yararlananlarda kuşkusuz benzin istasyonları oluyor. Ayvalık’ı ziyaret etmek isteyenler genellikle özel araçlarını kullanmayı tercih edince de ilçede araç yoğunluğu tek ana arteri bulunan ilçe trafiğini felç ediyor. Trafik yoğunluğundan yayalar ve sürücüler dertli olurken, yoğun araç trafiğinden memnun olanlar da yok değil.
  Yoğun araç trafiği nedeniyle ilçede benzin istasyonları adeta darphane gibi çalışırken, çağdaş hizmet anlayışıyla yıllardır Ayvalıklılarla, ziyaretçilere hizmet veren, Ayvalık Belediyesine ait benzin istasyonu da bu kazanç pastasından payına düşeni alıyor. Ancak, Ayvalık Belediyesi benzin istasyonunun bir başka özelliği de ünlülerin uğrak yeri konumunda olması.
 
TÜRK SİNEMASININ KRALI İSTASYONDA
  Çalışanlarının güler yüzü ve servis kalitesiyle ünlülerin Ayvalık ziyaretlerinde otomobillerine yakıt almadan geçemediği belediyenin benzin istasyonunun önceki günkü konuğu, Türk Sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır’dı.
  Kısa süreli bir tatil yapmak ve Ayvalık’ta yaşayan eski dostu, film yönetmeni Zafer Par’ı ziyaret etmek amacıyla ilçeye gelen İnanır, ilk iş olarak reklâm filminde de oynadığı benzin firmasının Ayvalık bayii olan Belediye Benzin İstasyonuna uğramak oldu. Aracının deposunu doldurtan Kadir İnanır, çalışanlar şakalaştı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
  Türk Sinemasında yılların eskitemediği usta oyuncu Kadir İnanır, sıcakkanlı, sempatik ve espritüel davranışlarıyla hayranlarının kalbinde bir kez daha taht kurmasını bildi. İnanır’ın yakın gelecekte Ayvalık’ta dev bir projeye adım atacağına ilişkin duyumlarda ilçe halkını heyecanlandırdığı belirtildi.

  Eklenme : 20.07.2010
 Yorumlar
Bu haber için yorum girilmemiş.
 
 Bu kategorideki Diğer Haberler
AYVALIK ULUSAL PARTİ’DEN ‘HAYIR’ AÇIKLAMASI
AYVALIK’TA ADD’NİN “REFERANDUMDA HAYIR” ÇIKARTMASI
AYVALIK’TA AK PARTİ’YE AİT AFİŞLER İLÇE SEÇİM KURULUNCA İNDİRİLDİ
FAKİR VE YOKSULLARA ATO KANALIYLA TOBB’TAN ERZAK YARDIMI
AYVALIK’TAKİ ÜRETİCİLERDEN KREDİ TEPKİSİ
KÖYLÜ NÜN SU İSYANI "CENABET GEZİYORUZ"
AİMA’DAN PİYANO KURSU
AYVALIK'TA AT OTEL
AYVALIK BELEDİYE MECLİS ÜYESİ YUSUF BİLİR’İN ACI GÜNÜ
AYVALIK’TA 1 TL’YE SATIŞA SUNULAN TİŞÖRTLER KAPIŞILDI
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
 Röportaj
www.kazdagimilliparki.com
İşe girmenin yolu
Sıfır Faiz Olur mu?
Tüm Röportajlar   
 Foto Galeri
KÖRFEZ BÖLGESİ HALKI TGRT FM&#
POLİSTEN ROMAN MAHALLESİNE ŞAF
HAVRAN'IN SPORDA BÜYÜK BAŞ
Tüm Foto Galeri   
 Video Haber
Esnaf DTP'lilere ateş açtı
Emniyet Müdürlüğü önünde meyda
DTP ile Roman vatandaşlar aras
Tüm Video Haberler   
 Hava Durumu
Devlet Meteoroloji Isleri Genel Müdürlügü Devlet Meteoroloji Isleri Genel Müdürlügü
 Döviz Kurları
05 Eylül 2010  
  Dolar Euro
Alış 1.499 1.924
Satış 1.506 1.933
KÖRFEZDEHABER.COM Sadece İnternet Üzerinden Yayın Yapmaktadır. © Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilerek dahi haberler kullanılamaz. Yazıların sorumluğu muhabir ve yazarlarına aittir. Hiç bir şekilde körfezdehaber.com sorumlu tutulamaz. Muhabir ve yazarlar göndermekle şartları kabul etmiş sayılır. Haber Merkezi: (0532) 613 73 89 - körfezdehaber@gmail.com KÖRFEZDEHABER.COM Basın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.körfezdehaber.com sorumlu tutulamaz. Tasarım & Programlama bt haber sistemi