2017’nin şanslısı Buğlem bebek

Dünyaya gözlerini açtığı 25 Eylül tarihinde yalnızca 680 gramlık bir ağırlığa sahip olan Buğlem, 2017’nin son günü 2 bin 30 gram ağırlığa ulaştı ve taburcu edildi.25 Eylül tarihinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde kuvöz...

2017’nin şanslısı Buğlem bebek

Dünyaya gözlerini açtığı 25 Eylül tarihinde yalnızca 680 gramlık bir ağırlığa sahip olan Buğlem, 2017’nin son günü 2 bin 30 gram ağırlığa ulaştı ve taburcu edildi.

25 Eylül tarihinde Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde kuvöz bulunmadığı için doğumunun hemen ardından Özel Ata Sağlık Hastanesine getirilen Buğlem bebek, 2017’nin son günü 2 bin 30 gram ağırlığa ulaştı ve taburcu edildi.

Sağlıklı bir şekilde ailesine teslim edildi

Hastane görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tarkan Akbulut, “Şu an bebeğimizi sağlıklı bir şekilde ailesine teslim etmenin sevincini yaşıyoruz. Ortaya çıkması muhtemel komplikasyonların hiçbirini yaşamadık. Bebeğimiz artık annesinden süt emebiliyor. Erken doğuma bağlı oluşabilecek komplikasyonların görülmemesi ve bebeğimizin sağlıklı bir şekilde taburcu olması en büyük mutluluğumuzdur. Biz işimizi severek ve sevgi ile yapıyoruz. Sadece hasta olarak bakmıyoruz. Bu yüzden de ailelerimizin sevincini yürekten hissediyoruz” dedi.

"Kendi bebekleri gibi ilgilendiler"

Buğlem bebeğin babası Uğur ve annesi Özlem Türkyılmaz sağlıklı bir şekilde çocuklarına kavuştukları için yaşadıkları mutluluğu şu sözlerle dile getirdi:

“Özel Ata Sağlık Hastanesinin tüm personellerine çok teşekkür ediyoruz. Bütün güler yüzlü kişiler sanki bu hastanede toplanmış gibi. Gecelerini gündüzlerine kattılar ve bizim çocuğumuzu kendi çocukları gibi görüp ellerinden gelen tüm çabayı harcadılar. Sonucundaki mutluluğu ifade edecek kelimeler bulamıyoruz. Bu duygu anlatılmaz sadece yaşanabilir. Artık içimiz çok rahat, tekrar her birine teşekkür ediyoruz.”

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160