Çeşme’de hastane bahçesi yeşillendirildi

Çeşme Devlet Hastanesi bahçesine 135 fidan dikilerek yeşillendirildi.Çeşme Devlet Hastanesi bahçesinin yeşillenerek güzelleşmesi için girişimde bulunan hastane Başhekimi Opr. Dr. Atıl Birol, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla...

Çeşme’de hastane bahçesi yeşillendirildi

Çeşme Devlet Hastanesi bahçesine 135 fidan dikilerek yeşillendirildi.

Çeşme Devlet Hastanesi bahçesinin yeşillenerek güzelleşmesi için girişimde bulunan hastane Başhekimi Opr. Dr. Atıl Birol, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla fidan talep etti.İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Çeşme Devlet Hastanesi’nin talebini İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’ne iletti. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, "4122 sayılı Milli Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberlik Kanunu ile Bakanlar Kurulu kararında belirtilen faaliyetlerde kullanılmak üzere" yetkisi dahilinde fidan talebini ücretsiz olarak karşıladı.

Orman Bölge Müdürlüğü, 80 süs bitkisi ve 55 adet boylu ağaç fidanını Çeşme Devlet Hastanesi’ne gönderdi. Süs bitkileri ve bolu ağaç fidanları, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nden gelen teknik heyetin incelemesi sonucunda, dikim yerleri belirlenerek, Çeşme Belediyesi’nden gelen iş makinası ve işçiler tarafından dikildi.

"Çeşme’ye yakışır bir hastane"

Çeşme Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen fidan dikimi nedeniyle İzmir Orman Bölge Müdür Vekili Mehmet Erol, İzmir İl Sağlık Müdür Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzman Dr. Anıl Esen ve Çeşme Belediyesi Başkan Yardımcısı Şakir Karadede de hastaneye gelerek, Başhekim Opr. Dr. Atıl Birol ile birlikte Acil Servis girişindeki alana, manolya fidanı dikerek can suyu verdiler. Çeşme Devlet Hastanesi Başhekimi Atıl Birol, hastane içini sanatçıların destekleri ile resim tabloları ile güzelleştirdiklerini, hastane bahçesini de İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Çeşme Belediyesi’nin katkıları ile yeşillendirdiklerini söyleyerek, "Hastanemizin Çeşme’ye yakışır bir hastane olması için bize katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160