Medical Park İzmir Hastanesi ile Gana arasında protokol

86. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir’de bulunan Ganalı ve Gambiyalı iş adamlarından oluşan bir heyet, Medical Park İzmir Hastanesinde incelemelerde bulunup iş birliği protokolü imzaladı.Ganalı ve Gambiyalı iş adamları, 86. İzmir...

Medical Park İzmir Hastanesi ile Gana arasında protokol

86. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir’de bulunan Ganalı ve Gambiyalı iş adamlarından oluşan bir heyet, Medical Park İzmir Hastanesinde incelemelerde bulunup iş birliği protokolü imzaladı.

Ganalı ve Gambiyalı iş adamları, 86. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında İzmir’e geldi. Medical Park İzmir Hastanesinde incelemelerde bulunan heyet, hastane hakkında yönetim kurulu başkanı Dr. Zafer Beken’den bilgi aldı. Dr. Zafer Beken, İzmir’in özellikle sağlık turizmi alanında önemli bir noktada olduklarını belirterek, yapılan yeni yatırımlar ve tanıtım kampanyalarıyla kent olarak uluslar arası sağlık turizmi pastasından daha büyük bir pay almaya başladıklarını belirtti.

Sağlık ve hastanecilik alanından elde ettikleri birikimi Afrikalı ülkelerle de paylaşma noktasında, gerekli adımları atacaklarını belirten Beken, heyette bulunan Gana İhracatı Geliştirme Merkezi CEO’su Gifty Kleman ile de bir iyi niyet protokolü imzaladıklarını belirtti. Beken, protokol kapsamında talep edilmesi halinde Gana ve Gambiya’ya eğitim anlamında destek verebileceklerini de ifade etti. Ghana Ticaret Bakanlığı Temsilcileri de gösterilen konukserverlik ve işbirliği için teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2017, 14:20
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER