Saç ekiminde İzmir dönemi

Her yıl artan bir ivmeyle yurt dışından gelen saç ekimi hastalarına hizmet verdiklerini belirten Estetik Plastik Cerrah Op. Dr. Murat Tuna, İstanbul’da merdiven altı kliniklerin ve para odaklı ruhsatsız kuruluşların yabancı hastaları küstürdüğünü...

Saç ekiminde İzmir dönemi

Her yıl artan bir ivmeyle yurt dışından gelen saç ekimi hastalarına hizmet verdiklerini belirten Estetik Plastik Cerrah Op. Dr. Murat Tuna, İstanbul’da merdiven altı kliniklerin ve para odaklı ruhsatsız kuruluşların yabancı hastaları küstürdüğünü belirtti.

Gerekli donanımdan yoksun kliniklerde, tecrübesiz ve yetkisiz kişiler tarafından yapılan saç ekimi operasyonlarının başarıya ulaşmadığını belirten Özel Ento Saç Ekimi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Murat Tuna, denetimsiz merkezler yüzünden artık hastaların İstanbul’u tercih etmediğini belirtti.

Her hasta bir referans

Bir ürünün fiyatının ancak kalitesinden ödün vererek gerçekleşebileceğini belirten Dr.Tuna, “Yurt dışından Türkiye’ye gelen hastalar bugüne kadar daha çok İstanbul’u tercih etmekteydiler. Fakat İstanbul’da son yıllarda talebin çok olması, bu talebe karşılık kalifiye ekiplerin bulunmaması, tecrübeli ekiplerin sık sık yer değiştirmesi, para odaklı çalışan ve gerekli standartlara sahip olmayan kliniklerin ortaya çıkması gibi sebeplerden, hastalar zamanla saç ekimi için İzmir’i tercih etmeye başladı. Ento’ya gelen her hasta bizim için çok önemli. Yurt dışından gelen hastalar hem ülkemizin ve İzmir’in tanıtımı hem de döviz girdisi sağladığı için ayrıca önem taşıyor. Operasyonun yanında İzmir’de kaliteli zaman geçirmesi de bizim için çok önemli. Bu konuda yurt dışı departmanımız, hastaların ve yakınlarının İzmir’de kaldıkları süre boyunca destek alabilecekleri bir rehber niteliğinde çalışıyorlar.” dedi.

İzmir sağlık turizminde patlama yaşayacak

Birkaç yıla kadar İzmir’in sağlık turizminde patlama yaşayacağını belirten Op.Dr. Murat Tuna, sağlık kuruluşlarının bu konuda yatırım yapması gerektiğini belirtti. Devlet kurumlarının bu konuda tanıtıma önem vermesi gerektiğini vurgulayan Tuna, İzmir’in tanıtımı konusunda daha efektif adımların atılması gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160